Selecteer een pagina
Voeg toe aan lijst

Kledingkast uit de babykamer serie Barcelona, een babykamer met een klassieke en rustieke uitstraling. De meubels zijn gemaakt van MDF-hout in een witte uitvoering. De kledingkast heeft veel klassieke ornamenten.

Eigenschappen Kledingkast
•Afmetingen kast (h x b x d): 190 × 111 × 54 cm
•De kast heeft een hang- en leggedeelte en heeft 2 deuren en 2 laden

Overige kenmerken van de kledingkast uit de babykamer serie Barcelona
•Kleur grijs
•Materiaal MDF
•Gelakt op waterbasis

Wat heb je nog meer nodig?
De kledingkast wordt geleverd exclusief de getoonde accessoires.

Levering
De babykamer wordt thuisbezorgd door de eigen bezorgservice van Baby en Tiener. Zij kunnen de artikelen helaas niet leveren op de Waddeneilanden. U wordt door Baby en Tiener op de dag van uw bestelling per e-mail op de hoogte gebracht met hierin een bezorgafspraak en meer informatie over de bezorging. U wordt in de e-mail gevraagd de bezorgafspraak te bevestigen. Wij adviseren u om bij uw gegevens een telefoonnummer in te vullen, zodat er altijd contact opgenomen kan worden. Eén dag vóór aflevering kunt u bij ons een indicatie van het levertijdstip opvragen.

Op het moment van aflevering dient u thuis te zijn zodat er kan worden getekend voor ontvangst. Mocht u niet thuis zijn, zal er een nieuwe afspraak worden gemaakt. Hiervoor zal een vergoeding van 50,00 euro in rekening worden gebracht (exclusief bijkomende bezorgkosten).

Bestellingen worden standaard afgeleverd op de begane grond. Wanneer je de bestelling graag op een afwijkende etage wilt laten bezorgen, is dit mogelijk tegen een vergoeding van 25,00 euro per afwijkende etage. Bestellingen die bezorgd moeten worden in portiekwoning (flat) voorzien van een lift worden bezorgd op de gewenste etage. Zonder aanwezigheid van een lift mag de etage niet meer dan één etage afwijken van de begane grond. Wanneer je de bestelling in deze situatie toch graag op deze etage bezorgd wil hebben, bedraagt de vergoeding hiervoor 25,00 euro. Is de afwijking groter dan één etage? Dan bedraagt vergoeding 25,00 euro per afwijkende etage. Tevens bent u verplicht om de bezorger te helpen met tillen.

Het is helaas niet mogelijk om uw meubelen door Baby en Tiener te laten monteren. Bekijk de pdf handleiding voor de montage van de artikelen. EAN:8719497222131

Share This