Selecteer een pagina
Voeg toe aan lijst

De Harvey van Easywalker is nog verder verbeterd: maak kennis met de Harvey²: met verbeterde zonneklep, uitschuifbare voetensteun en een nieuwe reiswieg (optie, niet inclusief).
De Easywalker Harvey² is een stijlvolle, multifunctionele en veelzijdige kinderwagen. Deze trendy kinderwagen kan vanuit de basis voor één kindje gebruikt worden en laat zich eenvoudig omtoveren naar een kinderwagen voor twee kindjes.
Dankzij de met foam gevulde banden, hoef je niet bang te zijn dat je onderweg stil komt te staan met een lekke band.
De kinderwagen kan in alle mogelijke uitvoeringen ingeklapt worden tot een compact pakketje en past daardoor gemakkelijk in de kofferbak van de kleinste auto’s.
De Harvey² wordt standaard inclusief zitje geleverd en kan compleet gemaakt worden door de Harvey² reiswieg aan je winkelmandje toe te voegen.
De Harvey² kan voor twee kindjes van verschillende leeftijden gebruikt worden in combinatie met de Harvey² Extension Set, het zitje dat reeds bij de Harvey² geleverd wordt en de reiswieg.
De Harvey² kan voor twee kindjes van dezelfde leeftijd gebruikt worden in combinatie met de Harvey² Extension set, een extra zitje en twee Harvey² Twin reiswiegen EAN:8719033991163

Share This