Selecteer een pagina
Voeg toe aan lijst

De Nuna Mixx kinderwagen is een wagen waar je jaren mee vooruit kan.

Als je kindje de reiswieg eenmaal ontgroeit is, zal het in het zitje niet aan comfort ontbreken. Zo kan je de zitting zowel naar je toe als van je af op het onderstel plaatsen. Voor de juiste zithouding is de rugleuning in diverse standen verstelbaar. Ook de beensteun is verstelbaar en zit jouw kindje heerlijk comfortabel in de wagen tijdens jullie wandeling.
Valt je kindje in slaap? Geen probleem, snel en eenvoudig verstel jij de rugleuning en verstel je de zonnekap. Dankzij het kijkvenster kan je jouw kindje goed in de gaten houden tijdens het slaapje. Voor een goede luchtdoorstroming zit er ook een ventilatiestrook in de zonnekap.

Uiteraard wordt er ook aan jou als ouder gedacht. De allernieuwste vering technologie biedt een ontspannen en vooral comfortabele wandeling. De duwstang is in diverse hoogtes verstelbaar en past dus bij (vrijwel) iedere lengte. Wanneer jullie zijn uitgewandeld kan je de Nuna Mixx met zitje opvouwen.

Eigenschappen

– Geschikt voor kinderen vanaf 9 kg tot 20 kg.
– Perfect te combineren met het de Nuna Mixx Reiswieg (los verkrijgbaar) of het Nuna Pipa Icon Autostoeltje (ook los verkrijgbaar).
– Zitje is omkeerbaar.
– Rugleuning met slechts één hand verstelbaar in 5 posities.
– Gemakkelijk te bedienen voetrem.
– Ruime zonnekap voorzien van ventilatiestrook en kijkvenster.
– Verstelbare beensteun met ingebouwde voetensteun.
– Compact inklapbaar, inclusief zitting.
– Inclusief adapters voor jouw autostoeltje, voetenzak, regenhoes (zitting). EAN:8717903887530

Share This