Selecteer een pagina
Voeg toe aan lijst

Met de Bugaboo Fox tilt Bugaboo het comfort van kinderwagens naar een ongekend hoog niveau. Het onderstel is heel stevig maar verrassend licht, zodat je het eenvoudig kunt dragen en opbergen. De kinderwagen rijdt ontzettend soepel en is moeiteloos te duwen en te sturen. De geavanceerde vering zorgt voor een soepele rit op elke ondergrond. Dankzij de ruime stoel met gevoerd hoofdkussen kan je kind lekker slapen tijdens de wandeling.
De stoffen van de Bugaboo Fox zijn gemaakt van hergebruikte materialen en hebben zo een lagere impact op het milieu. Deze kinderwagen is de perfecte combinatie van vorm en functie, voor ouders die kiezen voor kwaliteit, stijl en comfort van het hoogste niveau.

bugaboo

Dit maakt de Bugaboo Fox uniek
• Vering: De geavanceerde vering van de voorwielen en het midden-scharnier zorgt voor een soepele rit op elke ondergrond. Dankzij de ergonomisch ontworpen stoel en het ultieme duwgemak genieten jij en je kind van super comfortabele wandeling.
• Bijzonder licht en compact: De kinderwagen is robuust, maar met slechts 9,9 kg verrassend licht. Klap hem in tot één lichtgewicht pakket dat je eenvoudig de trap op en af kunt dragen en kunt opbergen in kleine ruimtes zoals je hal of kofferbak.
• Grote bagagemand en hoge stoel: De bagagemand heeft een inhoud van 38 liter en je kunt er gemakkelijk bij. De stoel of wieg staat hoog op het onderstel, zodat je kindje altijd dicht bij je is.

Soepele, stabiele rit op elke ondergrond
De geavanceerde vierwielophanging en de grote banden zorgen voor een stabiele rit op elke ondergrond, zowel op het trottoir als op een zandpad.
bugaboo

Ongekend comfort voor je kind
Dankzij de nieuwe vering van het middenscharnier geniet je kind van een soepele rit zonder hobbels. De wieg en stoel hebben een ergonomisch ontwerp voor nog meer comfort.
bugaboo

Lekker licht te duwen
Duwen en sturen kost geen enkele moeite. Bochten, drukke straten en smalle ruimtes zijn geen enkel probleem; alsof je kinderwagen is uitgerust met stuurbekrachtiging.
bugaboo

Stevig en robuust, maar bijzonder licht en compact
Het onderstel van de Bugaboo Fox is stevig en robuust, maar weegt slechts 9,9 kg. Het is eenvoudig op te tillen, te dragen en te vervoeren.
bugaboo

Snel in één stuk in te klappen
De kinderwagen is snel in één stuk in te klappen en kan dan zelfstandig blijven staan. Je kunt hem zonder problemen in de auto leggen of de trap op tillen.
bugaboo

Uitermate compact in te klappen voor probleemloos opbergen
Het onderstel is compact in te klappen tot een formaat dat altijd past.
bugaboo

Duurzaam
De Bugaboo Fox is gemaakt van duurzame materialen en hergebruikte stoffen. Je kunt hem gebruiken voor je eerste kind en daarna voor eventuele broertjes en/of zusjes, of doorgeven aan familie of vrienden; deze kinderwagen gaat jarenlang mee.
bugaboo

Bekleding van hergebruikte materialen
Wij geloven dat mobiliteit en bewegingsvrijheid niet ten koste mogen gaan van onze aardbol en zijn bewoners. Daarom hebben we de bekleding van de Bugaboo Fox gemaakt van bestaande materialen. De bekleding uit de Core Collection voor de Bugaboo Fox is gemaakt van 92 hergebruikte petflessen.
bugaboo

Eenvoudig vernieuwen voor langere levensduur
Een nieuw seizoen of een nieuwe baby: je kunt je kinderwagen makkelijk vernieuwen met nieuwe kleuren en stoffen. Mix en match, en creëer een volledig nieuwe look met een nieuwe zonnekap of stoelbekleding.
bugaboo

Maak je leven makkelijker
De Bugaboo Fox heeft praktische details, zoals de grote, makkelijk te bereiken bagagemand met geïntegreerde vakken, en de voetrem die je met een eenvoudige klikbeweging kunt vastzetten en weer ontgrendelen zonder je schoenen te beschadigen.
bugaboo

Geïntegreerde bevestigingspunten
Bugaboo accessoires zijn rechtstreeks op de geïntegreerde bevestigingspunten te klikken. Bevestig de parasol, de cupholder of het meerijdplankje en je bent klaar om te gaan.
bugaboo

Hoge stoel
De stoel heeft een optimale hoogte, zonder de stabiliteit van de kinderwagen in gevaar te brengen. Ideaal om je kind in de kinderwagen te zetten en er weer uit te halen.
bugaboo

Wat je krijgt
– basispakket met onderstel, stoelframe en bijbehorende onderdelen, wiegbasis, wielen, bagagemand, draagbeugel en regenhoes
– aanvullende bekledingset voor de wieg met wiegbekleding en wiegdekje
– stoelbekleding
– zonnekap
– 2 handgrepen voor de duwbeugel en 1 handgreep voor de draagbeugel
– set wieldoppen

Specificaties
– breedte: 60 cm
– gewicht kinderwagen met stoel: 9,9 kg
– afmetingen compact ingeklapt: 66 x 54 x 19 cm
– afmetingen in één stuk ingeklapt: 46 x 60 x 88 cm
– inhoud van bagagemand: 38 liter
– eenvoudig accessoires bevestigen door geïntegreerde bevestigingspunten EAN:8717447094630

Share This