Selecteer een pagina
Voeg toe aan lijst

De Bugaboo Donkey² is een multifunctionele kinderwagen die met je gezin meegroeit. Zo is de Bugaboo Donkey geschikt voor zowel één als twee kindjes van dezelfde of verschillende leeftijden. Dit is de Bugaboo Donkey² Mono en geschikt voor 1 kindje. Je kan dankzij de mand naast je kindje en de bagagemand onderin de wagen heel veel meenemen. En dat terwijl de kinderwagen maar 60cm breed is – dus net zo breed als andere kinderwagens. Ondanks dat je veel mee kan nemen blijft de kinderwagen heel soepel rijden. De Bugaboo Donkey² is dankzij zijn zwenkwielen en de kleine draaicirkel zelfs super makkelijk met één hand te duwen. Ook met een kind en een overvolle bagagetas kan hij dankzij de grote foam banden zelfs de ruigste ondergrond aan. De Bugaboo Donkey² Mono die je hier ziet is de volledig zwarte editie. Met een zwart frame en zwarte bekleding. Wil je de Bugaboo Donkey² gaan gebruiken voor twee kindjes van verschillende leeftijden dan heb je de Duo Extensieset nodig. Verwacht je een tweeling dan moet je de Twin Uitbreidingsset bestellen.

bugaboo

Perfect voor groeiende gezinnen
Met slechts 3 simpele klikken verander je de Bugaboo Donkey² in een duo kinderwagen waarbij je kindjes naast elkaar zitten of terug naar een enkele kinderwagen.
bugaboo

Soepele rit
De Bugaboo Donkey² is dankzij zijn zwenkwielen en de kleine draaicirkel super makkelijk met één hand te duwen. Ook met een kind en een overvolle bagagetas kan hij dankzij de grote foam banden zelfs de ruigste ondergrond aan.
bugaboo

Super ruim
Houd je benodigdheden bij de hand in de zij-bagagemand en gebruik de bagagetas onder de stoel om nog meer mee te nemen. De Bugaboo Donkey² heeft een hoes voor de zij-bagagemand zodat je kan mixen en matchen met de zonnekap.
bugaboo

Wat je krijgt
Onderstel met wielen, frame, zonnekapbaleinen, draagbeugel, bagagemand, regenscherm, zonnekap, zij-bagagemand, hoes voor zij-bagagemand, basisstoelbekleding, basis wiegbekleding en wiegdekje
bugaboo

Specificaties
– breedte: 60 cm
– gewicht kinderwagen met stoel: 13,3 kg
– afmetingen in 1 stuk ingeklapt: 52 x 60 x 93 cm
– inhoud van bagagemand: 28 liter
– breedte met autostoel: 60 cm
– afmeting compact ingeklapt: 91 x 60 x 24 cm EAN:8717447090359

Share This