Selecteer een pagina
Voeg toe aan lijst

De DVM-190, een babyfoon met camera en veel extra’s

Je wilt het beste voor je kindje en zoekt daarom een state-of-the-art digitale beeldbabyfoon. Dan is de DVM-190 precies iets voor jullie. Hij is door marktleider Alecto vol met slimme en handige opties gestopt, zodat je jouw kindje met de beste zorg omringt. Zo biedt deze babyfoon met camera nachtzicht, kun je op afstand de camera bewegen en inzoomen, heeft hij een temperatuurindicatie en kun je terugspreken naar je kind.

DVM-190: babyfoon met camera, op afstand te bewegen

De camera van de DVM-190 is op afstand te bedienen. Dat is fijn als je kindje veel rolt en beweegt in bed. Met de pijltjestoetsen op de ouderunit beweeg je het beeld van links naar rechts en van boven naar beneden. Daarnaast kun je ook inzoomen. Maar de DVM-190 digitale beeldbabyfoon schittert op vele vlakken:

● Hij heeft een krachtig bereik. Hij geeft het signaal tot wel 50 meter binnenshuis en 300 meter buitenshuis door. En dat 100% storingsvrij.
● Hij heeft een uitstekende camera die werkt in alle omstandigheden. Ook met weinig licht en dankzij infrarood kun je zelfs in een donkere kamer naar je kindje kijken.
● De beeld- en geluidkwaliteit op de ouderunit is meer dan goed.

Let op! Deze DVM-190 uitbreidingscamera is reeds uitverkocht en niet meer verkrijgbaar. Dit model is dus niet verder uit te breiden met uitbreidingscamera’s. Deze zijn niet meer en komen ook niet meer beschikbaar. 2 jaar fabrieksgarantie van toepassing.

Specificaties:
– 2.8” (verlicht) kleurenscherm
– 2,4 GHz digitale verbinding met FHSS ‘Frequency Hopping Spread Spectrum
– 100% storingsvrij
– Nachtzicht (infrarood)
– Instelbaar volume
– Slaapliedjes (5)
– Klok met alarmfunctie
– Temperatuurweergave met alarm
– Terugspreekfunctie, voor het geruststellen van de baby
– VOX inschakeling of continu observeren
– Trilfunctie op ouderunit
– Camera op afstand draaibaar
– Mogelijkheid tot weergave van 4 camerabeelden tegelijk
– Bereik tot 300 meter buiten, 50 meter binnen
– Buiten bereik en batterij bijna leeg indicatie
– Deze DVM-190 uitbreidingscamera is reeds uitverkocht en niet meer verkrijgbaar.

Goed om te weten over beeldbabyfoons:
Vink Verbinding: Het aangegeven bereik van de babyfoon is een fabrieksopgave en gemeten in open veld. Het bereik binnenshuis is minder groot. Hier wordt het maximale bereik van de babyfoon beïnvloed door dikke betonnen muren die vaak voorkomen in nieuwbouw woningen, andere signalen in huis en de sterkte daarvan en geïsoleerde vloeren en muren. Als deze factoren bij jou thuis van toepassing zijn dan moet je er rekening mee houden dat het bereik van de babyfoon niet groter is dan 50 meter.

Vink Stand-by-tijd: De batterijduur van de babyfoon is afhankelijk van het gebruik. Een babyfoon met accu is vergelijkbaar met een smartphone die harder leegloopt wanneer je bijvoorbeeld een filmpje afspeelt. Bij continu gebruik of gebruik van langere periode met ingeschakelde camera zal de batterijduur sneller afnemen. EAN:8712412569953

Share This