Selecteer een pagina
Voeg toe aan lijst

KONI SPORT KIT biedt het ultieme rijplezier en de sportieve look die daarbij hoort.

Een hoogtechnologische samenwerking KONI en H&R:

Sinds 2010 is H&R Spezialfedern GmbH & Co. KG de officiële distributeur van KONI in Duitsland en Oostenrijk. Het bedrijf gevestigd te Lennestadt is een van de marktleiders op het gebied van verlagingveren. Het was eigenlijk slechts een kwestie van tijd dat deze verkoop en logistieke samenwerking ook zou uitgroeien tot een technologische samenwerking. De KONI SPORT KIT die nu is ontwikkeld bestaande uit KONI sportdempers en H&R verlagingveren is er een van ongekende kwaliteit in rijeigenschappen en materialen die zijn gelijke niet kent.

Instelbaar en verlaagd:

De KONI SPORT KIT is uiteraard voorzien van de door en door geteste en bewezen KONI sport dempers. Autoliefhebbers profiteren hier van dezelfde kwaliteiten en technologie die KONI ook toepast in zijn racedempers. The sport dempers zijn instelbaar en in veel gevallen van buitenaf. Eenvoudige en snelle fine tuning is geen enkel probleem. Afhankelijk van de auto is een verlaging mogelijk tot 40mm. Gecombineerd met H&R veren doet de kit zijn naam SPORT kit absoluut eer aan.

Waarom is de KONI SPORT KIT de ultieme sportkit?

– Zeer snelle reactietijd van schokdempers
– Ongekende wegligging
– Direct stuurgedrag
– Het voor over en achterover en naar links en rechts overhangen van de auto wordt tot een minimum gereduceerd ( pitching and rolling)
– Vermindert slingeren en zweven
– Instelbaar, in veel gevallen van buitenaf
– Verlaging (afh. van auto ) tot 40 mm
– Verlagingveren van H&R

Belgische klanten opgelet.
Het Goca attest voor België wordt niet standaard bijgeleverd.
Deze kunt u via uw dealer aanvragen.
De prijs voor het attest is € 30,- EAN:8712167133669

Share This