Selecteer een pagina
Voeg toe aan lijst

Met de Philips Avent SCD630/26 digitale videobabyfoon ben je verzekerd van een veilige privéverbinding met je baby op een maximale afstand van 300 meter. Je kunt je baby horen met perfecte geluidskwaliteit en hem of haar duidelijk zien met het kristalheldere 3,5 inch LCD-scherm, zowel overdag als ’s nachts. Ook beschikt deze Philips babyfoon over een terugspreekfunctie en geruststellende slaapliedjes, zodat jouw baby weer heerlijk in slaap kan vallen.

Pluspunten van de Philips Avent videobabyfoon

Pluspunten Met een bereik tot 50 meter binnen en 300 meter buiten
Pluspunten Met een helder scherm waarmee je je baby dag en nacht kunt zien
Pluspunten Met deze babyfoon kun je slaapliedjes en een nachtlampje aanzetten voor je baby
Pluspunten Houd de temperatuur van je babykamer in de gaten met de temperatuursensor

Belangrijkste kenmerken SCD620/26 babyfoon

Veilige verbinding
Deze Philips babyfoon biedt een afgeschermde, beveiligde verbinding met je baby. Dankzij de LED-lampjes weet je altijd wanneer de monitor verbonden is. De ouderunit waarschuwt je wanneer de monitor buiten bereik is of wanneer de batterij bijna leeg is. Daardoor ben je altijd goed verbonden met je baby.

Helder scherm en groot bereik
Met het extra grote kleurenscherm in hoge resolutie zie je je baby dag en nacht, met helder infraroodnachtzicht in het donker. Het bereik van de babyfoon is binnenshuis 50 meter en buiten tot 300 meter.

Lange gebruikstijd
Met de handige oplaadbare ouderunit hoor je je baby tot wel 10 uur draadloos, voordat je hem opnieuw moet opladen.

Hoor je baby met helder geluid
Je kunt je baby niet alleen zien, maar ook horen met helder geluid van hoge kwaliteit. Ieder lachje, murmeltje en hikje klinkt bijzonder duidelijk. Ook is het mogelijk om de microfoongevoeligheid in te stellen.

Met temperatuursensor
Met de temperatuursensor regel je het klimaat in de babykamer. Hierdoor krijg je een waarschuwing via het digitale display wanneer het klimaat in de babykamer verandert.

Houd contact met je baby met de terugspreekfunctie en kalmeer je baby met slaapliedjes
Soms is het geruststellende geluid van je stem het enige dat je baby nodig heeft. Met één druk op de knop schakel je de terugspreekfunctie in en kun je overal in huis met je baby communiceren. Een rustig slaapliedje is de beste manier om een onrustige baby te kalmeren. Vanuit iedere kamer in huis kun je kiezen uit een van de 5 ontspannende deuntjes, die je baby in een mum van tijd naar dromenland brengen.

Productkenmerken

Technische specificaties

 • Instelbare geluidsgevoeligheid: Ja
 • Modus voor alleen audio: Ja
 • Infrarood nachtzicht: Ja
 • Werking babyunit: Netspanning
 • Gebruikstijd van batterij ouderunit: Maximaal 10 uur
 • Digitale zoomfunctie: Ja

Gebruiksgemak

 • Automatische ‘Geen bereik’-waarschuwing: Ja
 • Batterij-oplaadindicatie: Ja
 • Apparaat aan-indicatie: Ja
 • Volumeregeling: Ja
 • Wandmontage mogelijk: Ja

Goed om te weten over beeldbabyfoons:
Vink Verbinding: Het aangegeven bereik van de babyfoon is een fabrieksopgave en gemeten in open veld. Het bereik binnenshuis is minder groot. Hier wordt het maximale bereik van de babyfoon beïnvloed door dikke betonnen muren die vaak voorkomen in nieuwbouw woningen, andere signalen in huis en de sterkte daarvan en geïsoleerde vloeren en muren. Als deze factoren bij jou thuis van toepassing zijn dan moet je er rekening mee houden dat het bereik van de babyfoon niet groter is dan 50 meter.

Vink Stand-by-tijd: De batterijduur van de babyfoon is afhankelijk van het gebruik. Een babyfoon met accu is vergelijkbaar met een smartphone die harder leegloopt wanneer je bijvoorbeeld een filmpje afspeelt. Bij continu gebruik of gebruik van langere periode met ingeschakelde camera zal de batterijduur sneller afnemen. EAN:8710103745464

Share This