Selecteer een pagina
Voeg toe aan lijst

De iBaby M6S is de meest uitgebreide en ultieme babyfoon voor nieuwe ouders. De camera is net als bij de M6 en M6T vanuit de app op afstand bestuurbaar maar de M6S biedt hierbij full HD beeld met zijn 1080HD camera. Natuurlijk heeft ook deze iBaby een luchtvochtigheid en temperatuur sensor maar daarnaast meet hij zelfs de luchtkwaliteit. Snelheid is door zijn keuze voor een 2.4.GHz of 5GHz netwerk altijd meer dan genoeg aanwezig.

Met deze babyfoon ben je nooit meer ongerust, ook als je even niet thuis bent. Je kan de kleine zien en horen met de app op je telefoon, waar en wanneer je maar wilt. Als de kleine beweegt of geluid maakt, ontvang je meteen een notificatie. Open de app en kijk of alles goed gaat. Neem een foto of begin met filmen op het leukste moment. Super handig en leuk voor later.
ibaby

Draai de camera op afstand
Met de app kan je op afstand de full HD 1080p camera 360 graden laten draaien en 110 graden op en neer bewegen. Zelfs in het donker door de Night Vision camera. Zo mis je geen moment van je kleine.

Omgevingstemperatuur
Jouw baby verdient een gezonde omgeving. Via de app kan je de omgeving van de babykamer monitoren, en zo meet je op afstand de luchtvochtigheid en de temperatuur.
ibaby

Stel je kindje gerust
Je staat op elk gewenst moment in contact met jouw lieve kindje door het two-way geluidssysteem in deze babyfoon. Hiermee kan je je baby geruststellen, omdat ze jouw stem herkent. Praat live tegen je baby, of speel haar favoriete verhaaltje of slaapliedje. Op deze manier kan je haar makkelijk kalmeren.

Laat anderen meegenieten
Je kan de toegang tot de monitor delen met vrienden en familie door simpelweg een uitnodiging via de mail te sturen. Handig voor de oppas en leuk voor familie en vrienden. Maar als het wat teveel wordt zet je de slaapmodus aan. Dan hebben zij geen toegang meer en kan je kindje rustig verder slapen.
ibaby

In de doos
iBaby Monitor, Monitor Base met Sensoren, Adapter, Quick Start Guide

Compatible met
iPhone 5+, iPad, iPad Air, iPad Mini, iPad Pro, HTC, Samsung Galaxy, Samsung Note, Nexus en de meest gangbare Android smartphones

Goed om te weten over Wi-Fi babyfoons:
Vink Verbinding: Zorg ervoor dat de wifi babyfoon is aangesloten op een wifi netwerk met een sterk signaal. Een wifi babyfoon heeft op papier onbeperkt bereik maar in de praktijk maakt een wifi babyfoon dit alleen waar met een sterk wifi signaal. In de situatie waar de baby op een andere verdieping slaapt is het wifi signaal dan ook soms niet voldoende. Een wifi versterker is dan een oplossing. Deze versterkt het signaal zodat de babyfoon optimaal kan werken.

Vink Stand-by-tijd: De batterijduur van je smartphone of tablet is afhankelijk van het gebruik. Bij continu gebruik of gebruik van langere periode met ingeschakelde applicatie zal de batterij van je smartphone of tablet sneller leeg zijn. EAN:860321000154

Share This