Selecteer een pagina
Voeg toe aan lijst

Concord Ultimax I-Size

I-Size: 40cm tot 105cm lichaamslengte / leeftijd: geboorte tot ca. 4 jaar

Ander gebruik, altijd veilig

De autostoel Ultimax I-Size is uitgerust met een Isofix-basis voor een gemakkelijke en veilige bevestiging in de auto De stoel kan gebruikt worden in zowel vooruitwaartse richting als achterwaartse richting. Deze autostoel combineert de groepen 0+ en 1.

De Ultimax heeft een hoofdsteun die in 6 standen hoogteverstelbaar is, de riem is tevens in hoogte verstelbaar en past zich automatisch aan.

PROCOMFORT SYSTEM – Zit- en ligstand is ook mogelijk als stoeltje naar voren is gericht, met één hand verstelbaar.

Zitverkleiner – inclusief!

Makkelijk te verwijderen – de Ultimax I-Size kan gemakkelijk en snel worden gewisseld in beide rijrichtingen op de bijbehorende isofix basis (inclusief).

ISOFIX-AANSLUITING – de Isofix-connectoren kunnen worden verlengd met een draaiknop.

CONCORD staat al jaren voor merkkwaliteit uit Duitsland sinds 1978, doordat elk afzonderlijk product ontwikkeld is in Duitsland en voldoet aan strenge kwaliteitsnormen. Daarnaast om de hoge kwaliteit. CONCORD producten zijn voorzien van geavanceerde functionaliteit en hoge kwaliteits ontwerpen. Dit is keer op keer bewezen in diverse consumentenmagazines en veiligheidstests, alsmede door een aantal design awards. Met CONCORD zijn ouders en kinderen perfect uitgerust voor elke dag. EAN:8433228025104

Share This