Selecteer een pagina
Voeg toe aan lijst

De LaCie 12big Thunderbolt 3 is een desktop RAID opslagapparaat geschikt voor professionals. Het apparaat beschikt over een opslagcapaciteit van wel 96 TB, haalt snelheden van 2600 MB/s en dankzij RAID 5/6 hebben desktopcomputers met de LaCie 12big Thunderbolt 3 geen enkel probleem met de tsunami aan gegevens van hi-res-camera’s. De 6big Thunderbolt 3 is uitgerust met Seagate IronWolf Pro schijven en RAID-optimalisatie voor uitstekend energiebeheer en een hoge betrouwbaarheid. Daarnaast is het opslagapparaat geformatteerd voor zowel Windows als Mac.

Pluspunten van de Lacie 12big Thunderbolt 96TB
Pluspunten Beschikt over een enorme opslagcapaciteit van 96TB
Pluspunten Met de Thunderbolt 3-poorten kun je bestanden tot wel 4 keer sneller overzetten dan met USB-C
Pluspunten Je kunt zes apparaten via 1 kabel aansluiten op een computer
Pluspunten Je hebt keus uit RAID 5, 0, 6 en 50 met de 6big Thunderbolt 3
Pluspunten Je kunt meerdere 4K- beeldschermen in serie schakelen of hier zelfs een 5K-beeldscherm op aansluiten
Pluspunten Met de gratis te downloaden LaCie RAID manager kun je de status van het dockingsysteem eenvoudig bewaken
Pluspunten Wordt geleverd met 5 jaar gegevensherstelservice

De allersnelste I/O

Voor de 12big heeft LaCie de baanbrekende prestatiemogelijkheden van Thunderbolt 3 I/O optimaal benut, zodat de harde schijven echt met de hoogste snelheid hun werk doen. In combinatie met een hardware-RAID-controller en 7200 RPM-schijven levert dit indrukwekkende snelheden op van wel 2600 MB/s en 2400 MB/s in RAID 5.

Voor supersnelle videobewerking

Zodat elk onderdeel van je postproductie sneller gaat dan ooit tevoren. Je kunt RAW-beelden van een Blackmagic Cinema Camera importeren naar Adobe Premiere Pro binnen een fractie van de normale tijd. Vervolgens bewerkt je meerdere streams van ProRes 422 (HQ), ProRes 4444 XQ en ongecomprimeerde HD 10-bit- en 12-bit-videobeelden. Bij grote projecten met veel HD-opnames zul je merken dat je veel sneller renderingvoorbeelden kunt bekijken.

LaCie 12big Thunderbolt 3

Inclusief 5 jaar gegevensherstelservice

Dit dockingstation worden standaard geleverd met vijf jaar Rescue Data Recovery Plans. Dankzij deze service hoef jij je geen zorgen te maken om het verlies van je gegevens. Je kunt gebruik maken van de service wanneer je opslagapparaat last heeft van een mechanisch probleem of deze beschadigd is.

Voor de slimste werkruimte

De 12big Thunderbolt 3 heeft twee keer zoveel bandbreedte als zijn voorganger, zodat je twee 4K-beeldschermen in serie kunt schakelen of een 5K-beeldscherm kunt aansluiten op de LaCie 12big. Met twee 4K-beeldschermen kun je jouw werkruimte indelen. Je kunt bijvoorbeeld het ene beeldscherm gebruiken voor je tijdlijn en het andere om 4K-materiaal te bekijken. Het is zelfs mogelijk om een compatibele laptop van stroom te voorzien met de Thunderbolt 3-kabel.

Organiseren

Deel je opslagapparaat op in meerdere volumes op basis van jouw workflow. Maak één volume aan om je getranscodeerde clips en huidige projecten op te slaan op en een ander volume om het eindresultaat te archiveren.

Uitbreiden

Met Thunderbolt 3 kun je zes apparaten via één kabel aansluiten op een computer. Je kunt dus zes LaCie 12big’s tegelijkertijd aansluiten, waardoor je computer een opslagcapaciteit van wel 576 TB krijgt.

Robuust. Klaar voor gebruik. Schaalbaar.

De LaCie 12big is voorzien van Seagate IronWolf Pro, zodat het geschikt is voor omgevingen met meerdere schijven en tal van capaciteiten. IronWolf Pro is speciaal ontworpen voor de creatieve professional en is voorzien van RAID-optimalisatie en ongeëvenaard energiebeheer, voor werkbelastingen van maximaal 300 TB per jaar. Je kunt projecten maken, bewerken en afleveren met optimale betrouwbaarheid en systeemflexibiliteit

Inhoud van de verpakking

LaCie 12big Thunderbolt 3 96TB
Stroomkabel
Thunderbolt 3-kabel (USB-C)
USB-C kabel
USB-C naar USB 3.0-adapterkabel
Seagate IronwWolf Pro Harde schijven
Snelle installatiegids EAN:763649078761

Share This