Selecteer een pagina
Voeg toe aan lijst

MEDELA SWING MAXI – DUBBELE BORSTKOLF

De Medela Swing Maxi zorgt ervoor dat afkolven comfortabel, efficiënt, flexibel en snel verloopt. Deze compacte, geluidloze en elektrische borstkolf biedt de mogelijkheid tot dubbel afkolven, vanwege de dubbele kolf. De borstkolf werkt zowel op batterijen als netstroom en is geschikt voor een maximaal gebruik van 9x per week.
De Medela Swing Maxi wordt inclusief Medela Calma en Medela Fles geleverd.

Vergroot Melkproductie
Dubbel afkolven leegt de borsten beter en hierdoor wordt de melkproductie vergroot. De melk levert tevens een hogere voedingswaarde. Daarnaast gaat dubbel afkolven twee keer zo snel als enkel afkolven, wat tijdbesparing oplevert.

2-Fase Afkolven
De Medela Swing™ Maxi is voorzien van het 2-Fase Afkolven (2-Phase Expression) en daarmee zeer efficiënt. Deze technologie is gebaseerd op het natuurlijke zuigritme van de baby en brengt de maximale melkstroom opgang. Het gewenste vacuümniveau kan naar wens worden ingesteld, met één druk op de knop.

Calma
De borstkolf wordt inclusief Medela Calma geleverd. De baby behoudt de natuurlijke zuigtechniek dankzij de Calma. De Calma is een unieke speen die is ontwikkeld voor baby’s die borstvoeding krijgen. Met deze speen ademen, slikken en zuigen zij zoals aan de borst is geleerd. De kans op het weigeren van de fles en tepelspeenverwarring wordt zodoende geminimaliseerd.

Eigenschappen van de Medela Swing Maxi – Dubbele Borstkolf

Merk : Medela

Gewicht : 290 gram

Afmeting : 120 x 130 x 56

Inclusief : Calma en Fles

Garantie : 1 jaar m.u.v accessoires en pompset

Automatische uitschakleing : Ja na 30 minuten

Batterij 6x 1.5 AAA

Medela Swing Maxi – Dubbele Borstkolf EAN:7612370261474

Share This