Selecteer een pagina
Voeg toe aan lijst

Sta-op fauteuil Gabrio – Ergonomisch comfort en duurzame kwaliteit Sta-op stoel Gabrio is een luxe, tijdloze fauteuil met sta-op functie, die voor ultiem comfort tijdens het zitten én opstaan zorgt. Een perfecte combinatie van luxe en ergonomie. Sta-op stoel Gabrio is een populaire fauteuil vanwege de duurzame kwaliteit en karakteristieke uitstraling.
Comfortfuncties en opties De Gabrio is zeer comfortabel door de hoge rugsteun, kwalitatief hoogstaande vering en het bijbehorende nekkussen, die zorgen voor een uitstekende ondersteuning van de wervelkolom. Heerlijk is de voetenklep die standaard geïntegreerd is en uitklapbaar is. Naast de sta-op functie heeft fauteuil Gabrio heerlijke comfortfuncties. Denk hierbij aan de verstelbare lendesteun (steun onderrug) en elektrische bediening. Door de wieltjes die onderaan de stoel geplaatst zijn, is de stoel makkelijk verrijdbaar naar elke plek in de kamer.
Lange levensduur De lange levensduur van sta-op stoel Gabrio uit zich onder andere in de bekleding. Leer is een materiaal die lang mooi blijft, van duurzame kwaliteit is en eenvoudig is in onderhoud. Vanzelfsprekend ontvang je bij sta-op stoel Gabrio een onderhoudsset en instructie om de fauteuil te reinigen en duurzaam te onderhouden.
Gratis en snel thuisbezorgd Kies uit een van onze modellen en binnen vier tot zes weken staat deze populaire sta-op stoel bij je thuis. Geheel gratis thuisbezorgd. Onze bezorgers bellen 15 minuten voor bezorging. Meer weten? Onze klantenservice staat voor je klaar met meer informatie. Bel 0341-26 06 76.
EAN:7435111966991

Share This