Selecteer een pagina
Voeg toe aan lijst

Kinderwagen van geboorte tot peuter. Een veelzijdige kinderwagen die je met gemak heen brengt waar je naar toe wilt. Of je in de stad wandelt of door de bossen, door het zand loopt of de sneeuw, met deze kinderwagen is dat allemaal mogelijk. De Bugaboo cameleon 2 is gebruiksvriendelijk, iconisch, zeer praktisch, eigenlijk een alles in één kinderwagen.

De Bugaboo Cameleon by Missoni! Welke fashion lief hebber kent Missoni nou niet? Een van de bekendste modehuizen uit italië. Ze zijn bekend geworden door hun opvallende kleurrijke patronen en innovatieve mode collecties. De meest bekende super modellen hebben op de catwalk voor Missoni gelopen. Nu een combinatie van bugaboo en missoni een kleurrijke bugaboo cameleon in het bekende Missoni patroon!

Kenmerken:
De bugaboo cameleon 2 is geschikt vanaf de geboorte, van baby tot kleuter, geschikt voor gebruik met een autostoel, tweewielpositie, verstelbare stoel, verstelbare vering, makkelijk en snel manoeuvreren, afzonderlijk wieg en stoel, omkeerbaar en verstelbare duwbeugel.

Wat je krijgt:
Onderstel, wielen, wieg/stoeframe, wiegbekleding (inclusief wiegdekje), matras, matrashoes, luchtdoorlatende matras top, wiegplank, stoelbekleding, zonnekap (inclusief baleinen en klemmen), draagbeugel, bagagemand en 6 maanden garantie.

Specificaties:
Product is zorgvuldig gecontroleerd (SERVICEBEURT)
Product is professioneel gereinigd
Gewicht (onderstel,wielen,zitje) 9,6 kg
Geschikt van 0 tot 36 maanden (17 kg)
Maximum gewicht bagagemand 4 kg
Afmeting ingeklapt (hbl) 31x59x90cm
Afmeting uitgeklapt breedte 59 cm
Status : REFURBISHED

Kleuren:
Frame aluminium, basisbekleding donkergrijs, aanvullende bekleding missoni.

Waarom een refurbished Kinderwagen?
Refurbished is zowel goed voor je portemonnee als voor het milieu, en dat met de kwaliteit die je van bugaboo gewend bent. Bespaar eenvoudig geld met voordeel tot wel 60%. Onbezorgd genieten van je kinderwagen zonder verrassingen. Premium kwaliteit kinderwagen in perfecte technische staat.

Wat is refurbished?
Refurbished kinderwagens zijn reeds tweedehands, gebruikte kinderwagens die opnieuw worden verkocht. Refurbished kinderwagens kunnen daarom (lichte) gebruikerssporen hebben. Om kwaliteit te garanderen zijn refurbished kinderwagens technisch gecontroleerd en zijn eventuele onderdelen gerepareerd, vervangen en/of geüpgraded. Op veiligheid gecheckt waarbij alle stiknaden op kwaliteit en degelijkheid zijn gecontroleerd. Professioneel gereinigd waarbij eventuele vlekken zorgvuldig zijn behandeld en verwijderd. Voorzien van een volledige servicebeurt. EAN:7061115520985

Share This