Selecteer een pagina
Voeg toe aan lijst

De BodyCraft Elite is niet zomaar een homegym, het is met afstand de meest geavanceerde en kwalitatief sterke homegym die er te krijgen is.

Er is veel aandacht besteed aan het ontwerp waardoor het niet alleen een erg fraai design heeft maar ook een stuk minder ruimte inneemt dan oudere homegyms. Er is ook goed nagedacht over functionaliteit, de homegym is zo opgesteld dat hij tegen de muur gezet kan worden. Hierdoor bespaar je veel ruimte!

Alle onderdelen zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en garanderen jarenlang probleemloos trainingsplezier. Zo heeft dit multistation een sterk stalen frame en zijn alle katrollen gelagerd. De bekabeling is van gevlochten staaldraad en is netjes afgewerkt met een plastic omhulsel. De kabels zijn daarnaast getest boven de 1000kg en garanderen u dus een veilige workout.

De Elite geeft u op trainingsvlak vele mogelijkheden; werkelijk elke spiergroep is te trainen op dit krachtstation. Met een gewichtstapel van 90kg kan vrijwel iedere sporter eindeloos blijven trainen. U kunt het trainingsgewicht van de chest press echter tot 180kg verzwaren middels een uniek overbrengingsmechanisme die op het toestel is aangebracht.

Op de BodyCraft Elite zijn meer dan 50 oefeningen mogelijk, zoals:
Leg extension
Leg curl
Abdominal crunch
Triceps kick backs
Triceps push down
Lat pulley
Seated row
Upright row
Flys (hoog, laag enz)
Side raise (seated)
Front raise (seated)
Chest press
Biceps curl
Shoulder press
Om u tijdens het trainen de juiste houding te geven, heeft BodyCraft ervoor gezorgd dat vrijwel alles verstelbaar is. U hoeft niet ongemakkelijk op een toestel plaats te nemen en met een kleine handeling kunt u de gewenste houding of hoogte aan nemen. Daarnaast kunt u het zitje zelfs zittende in hoogte verstellen, u hoeft niet eens meer af te stappen.

De BodyCraft Elite heeft ten opzichte van alle andere BodyCraft multistations enkele unieke punten. Zo is de verstelbare chest press, niet alleen naar voor en achter te stellen in vele standen. Je kunt deze chestpress nu ook los zetten, hierdoor moet je nog meer op zoek naar de balans tijdens het trainen wat het extra intensief maakt. Een tweede unieke punt op de Elite is de leg curl die je niet alleen staand maar ook zittend kunt uitvoeren. Dit zijn zeer unieke punten op dit station die eens te meer laten zien dat BodyCraft hun toestellen naar een steeds hoger niveau tillen.

Het is mogelijk om de BodyCraft Elite uit te breiden met een legpress, om u zo ook te voorzien van een volledige training van de benen! EAN:700580621618

Share This