Selecteer een pagina
Voeg toe aan lijst

Bugaboo Cameleon 3 Victor en Rolf Limited Edition.
Kinderwagen van geboorte tot peuter. Een veelzijdige kinderwagen die je met gemak heen brengt waar je naar toe wilt. Of je in de stad wandelt of door de bossen, door het zand loopt of de sneeuw, met deze kinderwagen is dat allemaal mogelijk. De Bugaboo cameleon³ is gebruiksvriendelijk, iconisch, zeer praktisch, eigenlijk een alles in één kinderwagen.

My first car by Victor & Rolf, de op maat gemaakte kinderwagen is uitgebracht in een mono-colour cool grijs chassis, authentiek grijze autosportstof, leerachtige zonnekap en stuurbekleding, waarvan de duw- en draagbeugel met de hand zijn gestikt. Door de zogenaamde achterruit van de zonnekap kun je naar je kind kijken terwijl het van het uitzicht geniet. De achterwielen van MY First Car zijn exclusief uitgerust met zilverkleurige velgen en het iconisch Viktor & Rolf embleem. De achterkant van de wieg heeft een custom-made kentekenplaat met: bb – ♥ – V&R.

Deze bugaboo cameleon 3 victor en rolf limited edition is in beperkte oplage geproduceerd.

Kenmerken:
De bugaboo cameleon 3 is geschikt vanaf de geboorte, van baby tot peuter, geschikt voor gebruik met een autostoel, heeft een tweewielpositie, verstelbare stoel, verstelbare vering, een roterende draagbeugel, omkeerbaar en verstelbare duwbeugel, is makkelijk en snel te manoeuvreren.

Wat je krijgt:
Onderstel, wielen, wieg/stoelframe, wiegbekleding (inclusief wiegdekje), wiegplank, matras, luchtdoorlatende top, matrashoes, stoelbekleding, zonnekap (inclusief baleinen en klemmen), roterende draagbeugel, lederlook handvatten en draagbeugel bagagemand en 6 maanden garantie.

Specificaties:
Product is zorgvuldig gecontroleerd (SERVICEBEURT)
Product is professioneel gereinigd
Gewicht (onderstel,wielen,zitje) 9,6 kg
Geschikt van 0 tot 36 maanden (17 kg)
Maximum gewicht bagagemand 4 kg
Afmeting ingeklapt (hbl) 31x59x90cm
Afmeting uitgeklapt breedte 59 cm
Status: REFURBISHED

Kleuren:
Frame mono colour grijs, basisbekleding victor en rolf limited edition, aanvullende bekleding victor en rolf limited edition

Waarom een refurbished Kinderwagen?
Refurbished is zowel goed voor je portemonnee als voor het milieu, en dat met de kwaliteit die je van bugaboo gewend bent. Bespaar eenvoudig geld met voordeel tot wel 60%. Onbezorgd genieten van je kinderwagen zonder verrassingen. Premium kwaliteit kinderwagen in perfecte technische staat.

Wat is refurbished?
Refurbished kinderwagens zijn reeds tweedehands, gebruikte kinderwagens die opnieuw worden verkocht. Refurbished kinderwagens kunnen daarom (lichte) gebruikerssporen hebben. Om kwaliteit te garanderen zijn refurbished kinderwagens technisch gecontroleerd en zijn eventuele onderdelen gerepareerd, vervangen en/of geüpgraded. Op veiligheid gecheckt waarbij alle stiknaden op kwaliteit en degelijkheid zijn gecontroleerd. Professioneel gereinigd waarbij eventuele vlekken zorgvuldig zijn behandeld en verwijderd. Voorzien van een volledige servicebeurt.

Bij Aktie-Shop hechten wij als geen ander aan hygiëne.
Daarom vindt ook een 100% antibacteriële reiniging plaats van alle producten. Schoner dan schoon, dus. Wij spreken daarom over het ultiem schoon-proces. Ook zorgen wij voor een volledig technische screening. De producten worden minutieus gecontroleerd, een grondiger inspectie is ondenkbaar. Louter onderdelen die technisch 100% voldoen, worden akkoord bevonden. Dankzij deze veelzijdige screening kunnen wij maximale garantie geven. EAN:642968199831

Share This