Selecteer een pagina
Voeg toe aan lijst

bRefurbished Bugaboo Cameleon/b
Refurbished kinderwagens zijn reeds gebruikte kinderwagens die opnieuw worden verkocht. Refurbished kinderwagens kunnen daarom (lichte) gebruikssporen hebben. Om kwaliteit te garanderen zijn refurbished kinderwagens:
• Technisch gecontroleerd en zijn eventuele onderdelen die slijtage vertoonden vervangen
• Op veiligheid gecheckt waarbij alle stiknaden op kwaliteit en degelijkheid zijn gecontroleerd
• Professioneel gereinigd waarbij eventuele vlekken zorgvuldig zijn behandeld en verwijderd
Indien er binnen 6 maanden onvolkomenheden aan het licht komen wordt er garantie geboden.

Deze Refurbished Zwart / Zwart Bugaboo Cameleon 3 is gemaakt voor dagelijks gebruik en is ontworpen om levenslang mee te gaan. De Cameleon maakt je wandeltocht met je kind avontuurlijk, praktisch en laat je genieten van je omgeving.

De voorwielen met vering zorgen voor een korte draaicirkel, waardoor het mogelijk is om makkelijk bochten te maken met de Bugaboo Cameleon 3. De grotere achterwielen zorgen daarnaast voor voldoende grip op ruwe terreinen zoals zand en sneeuw. Bovendien is de kinderwagen aan te passen naar een 2-wielstand waarin je de kinderwagen makkelijk achter je aan kan trekken. Naast de grote achterwielen kan ook de 4-wielstand zorgen voor meer grip als je te maken hebt met terreinen met een stevige ondergrond.
De zitting zelf is ook aan te passen, zodat de achterbanden naar voren staan. Op die manier blijf je zicht houden op je kind als je de kinderwagen achter je aan trekt. Dankzij de schuimvulling van de wielen is de Bugaboo Cameleon 3 schokbestendig en kun je elke keer opnieuw genieten van een soepele rit. De drie zitposities van de wieg zorgen dat je de kinderwagen kunt aanpassen naar je eigen belang, het gedrag van je kind of naar de omgeving. De Cameleon kinderwagens zijn voorzien van een luchtdoorlatend matras voor extra comfort. De wieg is met een hand los te koppelen van het frame. De veelzijdigheid van de Bugaboo Cameleon 3 zorgt voor prettige ervaring ongeacht het terrein waarop je rijd.

De Bugaboo Cameleon 3 wordt geleverd met verstelbare schoudergordels, een 5-punts harnas en een verbeterde rem. Daarnaast beschikt deze kinderwagen over een draagbeugel waardoor het nog makkelijker wordt om je wieg van het onderstel los te maken. De grote bagagetas zorgt ervoor dat je gemakkelijk al je spullen mee krijgt.

Dankzij verschillende accessoires is de Bugaboo Cameleon 3 nog verder uit te breiden. Accessoires zoals een regenhoes, een voetenzak of een meerijdplankje zijn nog vast te maken aan de kinderwagen. Duurzame materialen en stoffen van topkwaliteit zorgen ervoor dat je jarenlang plezier kan hebben van je kinderwagen!

bHoe wordt de kinderwagen schoongemaakt? /b
Stap 1 – Controle
De tweedehands kinderwagen wordt vakkundig en compleet gedemonteerd, waarna er een grondige vlekken controle plaatsvindt. Ook worden alle stiknaden gecontroleerd op kwaliteit en degelijkheid. Wanneer er een vlek in de bekleding van een kinderwagen zit wordt deze zorgvuldig behandeld met een palet aan professionele detacheermiddelen. Vervolgens wordt er met lucht en stoom door het textiel geblazen om de vlek effectief op te lossen.

bStap 2 – Reinigen van bekleding/b
Vervolgens geven we de bekleding uit handen aan een gespecialiseerd bedrijf en gaat alles een professionele (lees: grote) machine in die een speciaal wasprogramma heeft voor kinderwagens. Met een combinatie van water en een speciaal wasmiddel genaamd Winner D Professional, worden de onderdelen van de kinderwagen grondig behandeld en tot 3 keer toe uitgespoeld. Tot slot wordt het waterafstotend middel Clax Proof toegevoegd. Alle onderdelen komen zo’n 5 dagen in een speciale droogcabine te hangen voor een mild, zachtaardig droogproces.

bStap 3 – Kwaliteitscontrole/b
Na het drogen vindt nog een laatste kwaliteitscontrole plaats inclusief vlekken-check. Mocht de kinderwagen nog niet helemaal tiptop in orde zijn dan behandelen we het onderdeel opnieuw of keuren we de kinderwagen af.

bWat zit er in dit pakket: /b
• Frame
• Wieg
• Zitting
• Bagagemand
• Matras
• Voor- en achterwielen
• Zonnekap

bDe producten zijn in goede staat. Kijk bij de afbeeldingen om te zien welke gebruikerssporen je kunt verwachten van deze refurbished kinderwagen./b

bDaarom koop je bij GooKinderwagen.nl!/b
• Jarenlange ervaring op de tweedehands markt
• Supersnelle levering
• Alle kinderwagens zijn grondig gecontroleerd
• Uitgebreide testprocedures
• Professioneel en grondig schoongemaakt
• Besparen op je portemonnee en bijdragen aan duurzaamheid
• Kwaliteit zoals je van een Bugaboo kan verwachten EAN:642968172186

Share This