Selecteer een pagina
Voeg toe aan lijst

Wanneer je op zoek bent naar een kinderwagen die super comfortabel rijdt, dan is de Easywalker Harvey de beste optie. Samen wandelen over bospaden of hobbelige wegen, het is geen probleem. En, mocht je nog een tweede kindje krijgen, dan kun je de Harvey eenvoudig ombouwen van een enkele naar een dubbele wagen. Dankzij de met foam gevulde banden, hoef je niet bang te zijn dat je onderweg stil komt te staan met een lekke band. De duwstang is in hoogte verstelbaar, en zowel de reiswieg als het zitje hebben een ruime, comfortabele binnenkant voor optimaal comfort.

De kinderwagen kan in alle mogelijke uitvoeringen ingeklapt worden tot een compact pakketje en past daardoor gemakkelijk in de kofferbak van de kleinste auto’s. De Harvey kan voor twee kindjes van verschillende leeftijden gebruikt worden in combinatie met de los verkrijgbare Harvey Extension Set, en kan voor twee kindjes van dezelfde leeftijd gebruikt worden in combinatie met de los verkrijgbare Harvey Extension set, een extra zitje en de Harvey Twin reiswieg.

Consumentenbond

De Easywalker Harvey is in 2018 door de Consumentenbond bekroond met het Beste uit de Test en Beste Koop predicaat. De Harvey kreeg een gemiddeld cijfer van 9,2; het hoogste cijfer voor een kinderwagen ooit. Met name op rijgedrag, veiligheid voor het kind en gebruiksgemak scoorde de Easywalker Harvey uitmuntend. Deze kinderwagen is een gegarandeerde best buy!

Bij deze aanbiedingsset krijg je beide adapter-sets gratis.

Gebruiksmogelijkheden

Deze kinderwagenset bestaat uit:
– Easywalker Harvey inclusief zitting
– Easywalker Harvey reiswieg
– Regenhoes voor Harvey reiswieg
– Car seat adapters
– Height adapters

Specificaties

Let op : Sommige foto’s laten extra accessoires zien zoals een extra tweede reiswieg, uitbreidingsset voor duowagen of een autostoeltje. Deze zijn als accessoires los verkrijgbaar tegen een meerprijs. EAN:635292426179

Share This