Selecteer een pagina
Voeg toe aan lijst

Aanbiedingsset van de Easywalker Mosey+ in de kleur Pebble Grey , de Easywalker Mosey+ reiswieg in de kleur Charcoal Blue, de Easywalker Mosey+ voetenzak ook in de kleur Charcoal Blue.

Deze speciale set aanbieding bestaat dus uit twee neutrale kleuren. De wieg en de zitting gebruikte niet tegelijkertijd dus eerst heb je een donkere uitvoering (Charcoal Blue) en bij de sportzittingdie je later gaat gebruiken heb je de grijze kleur. Leuk afwisselend dus!

De Easywalker Mosey+ is enige kinderwagen die je in een beweging op kunt vouwen zonder het stoeltje of de reiswieg te verwijderen. Met een ruime reiswieg, grote met schuim gevulde wielen en veel opbergmogelijkheden is hij verrassend compact op te vouwen. Het lichtgewicht frame geeft je ongekende vrijheid en is gebouwd voor elk avontuur. De reiswieg ligt plat voor maximaal comfort en je draait het stoeltje van voor naar achter gericht in slechts een klik. Bescherm je kleintje tegen de zon en wind met een volledig uitschuifbare zonnekap. Manoeuvreren met een hand gaat moeiteloos. De los verkrijgbare universele autostoel adapters passen op de meeste autostoelen. In de extra grote winkelmand past maximaal 5 kg. De 5-punts gordel met zachte schoudervullingen zorgt voor een veilige zitting. De Easywalker Mosey+ weegt slechts 10,5 kg inclusief de zitting, zonnekap, stootbumper en mand. Het frame kan tot 20kg dragen. De Easywalker Mosey+ is EN1888 gekeurd en bevat geen chemische componenten. EAN:635292426155

Share This