Selecteer een pagina
Voeg toe aan lijst

Deze praktische ‘startset’ bestaat uit de Mini by Easywalker Charley Kinderwagen, de Reiswieg, de Voetenzak, een Autostoel-adapter, en de Hoogte-adapter (om de zitting hoger te kunnen plaatsen).

De MINI by Easywalker Charley Kinderwagen werd door Easywalker ontwikkeld samen met MINI. Het merk MINI staat voor compact en toch groots, én degelijkheid!
Belangrijke kenmerken van de MINI by Easywalker Charley Kinderwagen zijn het lichtgewicht en zijn compactheid. De kinderwagen is ideaal om in de stad te gebruiken. Het lage gewicht van slechts 8 kg maakt dat de Easywalker Charley de lichtste kinderwagen in het segment van compacte kinderwagens is!
De Easywalker Charley Kinderwagen biedt zeer veel comfort: hij heeft een comfortabel zitje, dat je ook nog eens komt omkeren! De XL zonnekap beschermt je kindje optimaal, en is in hoogte verstelbaar. De zonnekap heeft ook een kijkvenster en een ventilatiestrook. De rugleuning kan in 3 posities versteld worden. Met extra verkrijgbare hoogteadapters kun je het zitje in hoger plaatsen.
De Charley biedt veel gebruiksgemak: hij kan ingeklapt zelfstandig staan. Ideaal wanneer je de kinderwagen even niet nodig hebt! Voor pasgeboren baby’s is voor de Charley kinderwagen een bijpassende reiswieg verkrijgbaar.
Kenmerken Kinderwagen
– Ontwikkeld en geproduceerd in samenspraak met, en onder licentie van MINI
– Frame, zitje en zonnescherm
– Kan ingeklapt zelfstandig staan
– Wendbaar en gebruiksvriendelijk
– XL zonnekap met ventilatie en kijkvenster
– Omkeerbaar zitje
– De duwbeugel is in hoogte verstelbaar
– De zonnekap is in hoogte verstelbaar
– Ruim zitgedeelte
– In 3 posities verstelbare rugleuning
– Zitje m.b.v. (apart verkrijgbare) hoogteadapters in hoogte verstelbaar
– Gewicht: 8 kg
– Uitvoering: 4-wieler
– Zitgedeelte omkeerbaar
– Zwenkwielen voor, vaste wielen achter
– Bijpassende reiswieg apart verkrijgbaar
– Ook regenhoes, muggennet, veiligheidsbeugel, autostoeladapter en hoogte-adapters apart verkrijgbaar
– 2 jaar fabrieksgarantie

MINI Charley Reiswieg: Speciaal voor de MINI by Easywalker Charley is er deze Charley reiswieg. Deze reiswieg is geschikt voor kinderen tot 6 maanden. De wieg heeft een handige zonnekap en wordt geleverd inclusief een matrasje en een op de wieg passende regenhoes. Hij is eenvoudig te bevestigen op het frame van de kinderwagen.
Kenmerken Resiwieg
– Hoort bij de MINI by Easywalker Charley kinderwagen
– Geschikt voor baby’s vanaf de geboorte tot 6 maanden
– Inclusief matrasje en bijpassende regenhoes
– 2 jaar garantie

Voetenzak MINI by Easywalker Charley: Lekkere voetenzak voor de MINI by Easywalker Charley kinderwagen en de Easywalker Charley kinderwagen
Charley autostoel-adapter: De autostoeladapters voor de Easywalker Charley zijn bedoeld om een baby autostoeltje op het frame van de Easywalker Charley kinderwagen of de MINI by Easywalker Charley kinderwagen te bevestigen. Eenvoudig in gebruik en geschikt voor de meeste autostoelen.
Kenmerken autostoel-adapter
– Past op de Easywalker Charley kinderwagen en de MINI by Easywalker Charley kinderwagen
– Eenvoudig in gebruik
– Geschikt voor de meeste baby autostoelen

Charley hoogte adapter: Met de Easywalker Charley hoogte-adapter plaats je het zitje extra hoog op het frame van de kinderwagen. Goed voor je rug bij het er in- en uithalen van je kindje.
Kenmerken hoogte-adapter
– Handige accessoire voor de Easywalker Charley kinderwagen en de MINI by Easywalker Charley kinderwagen
– Zorgt ervoor dat je kindje hoger in de kinderwagen zit of ligt, of zelfs tafelhoogte zit!
– Eenvoudig te bevestigen EAN:635292425370

Share This