Selecteer een pagina
Voeg toe aan lijst

Kinderstoel Babydan Angel Compleet 3 in 1.
De innovatieve Angel van Baby Dan is een nieuw concept dat de functies van een wieg, een kinderstoel en een babysitter in één product heeft, met de A-vormige stand als middelpunt.

De afzonderlijke delen;
1. Angel Nest. De Angel Nest is de wieg waar je pasgeboren baby veilig in kan slapen. Geschikt voor in je slaapkamer. Bij mij staat hij in de woonkamer voor Sebastiaan’s middagdutje. De lift heeft handvaten dragen en kan gemakkelijk worden geklikt en van de standaard. Makkelijk mee te nemen en klap voor platte opslag of transport. Het een kapje bij. Wat we een hemeltje noemen.

Angel Nest voldoet aan de veiligheidsnorm EN1466.

2. Angel Rest De Angel Rest is de sitter waar uw kind veilig kunt zitten en te rusten of eten zijn eerste maaltijden aan de tafel. De zithoogte kunt u uw kind direct te voeden aan de tafel met de rest van de familie. Dit elimineert het risico van de stoel kantelen, als het afzetten tegen de tafel. Bovendien kan deze worden aangepast in horizontale positie in één beweging. Angel Rest voldoet aan de veiligheidsnorm EN12790: 2009.

3. Angel Feast De Angel Feast is de praktische kinderstoel die het mogelijk maakt het kind om te eten aan de tafel. De beugel kan gemakkelijk worden aangebracht en verwijderd zonder gereedschap. Voor een snelle aanpassing kan de stoel 180 graden worden gedraaid om weg te komen van de voetsteun te zetten zonder verdere aanpassingen. Engel Feest voldoet aan de veiligheidsnorm EN14988: 2006

Worden eenvoudig er in en uit de stand in een enkele beweging. Deze unieke 3-in-1 product is daarom geschikt voor de pasgeborene tot de eerste schooljaren.

Elk onderdeel kan worden gevouwen voor transport en opslag worden wanneer je de delen niet gebruikt.

Link van het filmpje van de Baby Dan Angel :
https://youtu.be/_s56Q90UX7M EAN:5705548023935

Share This