Selecteer een pagina
Voeg toe aan lijst

Elegance combineert met functionaliteit in deze tas. De gelukkige verschijning vestigt de aandacht van anderen al op het feit dat je te maken hebt met een “dubbele moeder”. De print op de voorkant kondigt de trotse slogan “twee keer zo mooi” aan, die je door je nieuwe leven begeleidt als tweeling. Onder een de zomerboom met twee vogels in de takken zijn wandelwagen twee. Dit prachtige duo van een luiertas met een handige rits kan worden geopend en gesloten. In de Pink Lining Twins Bag, die twee keer zo lekker is, is er genoeg ruimte voor alledaagse voorwerpen, zoals een pennenhouder of een zak voor je sleutels.

Zelfs het grootste deel van de Twin Tweeling wikkel van Pink Lining laat niets te wensen over voor moeders van een levendig duo. Omdat er hier alles twee keer is – het gevecht om “mijn” en “jouw” zou immers niet al in de luiertijd moeten beginnen! Twee ge├»soleerde thermotassen nemen onderweg de melkhoeveelheid aan. Daartussenin is een compartiment voor de mobiele telefoon. Zelfs luiers kunnen extra worden opgeborgen. Er is ook een sleutelhanger, een potloodtab en een verwijderbare spiegel, want moeders geven om hun uiterlijk.

Aan de achterkant is er een extra scheidingswand met een gewatteerde, wasbare aankleedkussen en een transparante tas met ritssluiting om ze op te bergen. Het artikel kan met de hand worden gedragen, zowel op de twee draaghendels, als door middel van de in omtreksrichting omsloten, uitschuifbare riemen die over vrijwel elke kinderwagenschuif kunnen worden gehangen. EAN:5060434621399

Share This