Selecteer een pagina
Voeg toe aan lijst

De PacaPod Firenze is een luxe luiertas van prachtig glad leer in een zachte koffie kleur en heeft verfijnde goud-look details. Deze goed georganiseerde luiertas heeft veel vakjes en ritsjes zodat u alles op een logische plek kunt opbergen.

De PacaPod is een slimme 3-in-1 tas: De helft van iedere PacaPod tas is voor mama’s spulletjes zodat een handtas niet meer nodig is en biedt voldoende ruimte en handige vakjes en een sleutel hanger. In het baby gedeelte bevinden zich twee uitneembare binnentassen (pods), één voor luiers en één voor flessen en voeding. Beide pods kunnen ook los worden gebruikt en hebben een handvat waarmee u ze aan de kinderwagen kunt bevestigen. Verder vindt u in elke PacaPod tas een gewatteerd verschoningsmatje, een geïsoleerde flessenhouder voor warme en/of koude dranken en speciale bevestigingshaken voor aan de kinderwagen.

Deze PacaPod tas is zo stylish dat u deze, ook na de baby periode, nog jaren kunt gebruiken! Verwijder simpelweg de twee binnentassen en u heeft een zee aan ruimte voor laptob en meer.

Kenmerken:

de afmeting is 41 x 32 x 18cm;
de inhoud is 28 liter (de binnentasjes hebben een inhoud van 6 liter per stuk), dus 40 liter totaal;
het gewicht is 1.56 kilo;
de maximale lengte van de schouderriem is 102 cm.
De binnenkant van de tas is gemakkelijk afneembaar en vrij van phthalaten. EAN:5060177932677

Share This