Selecteer een pagina
Voeg toe aan lijst

Het topmodel uit de Horizon Adventure loopband-serie scoort met zijn groot loopvlak, waarop u veilig en comfortabel snelheden tot 20 km/u kunt lopen. Dankzij het klapmechanisme kan de multimedia-compatibele loopband na de training plaatssparend opgeborgen worden.
De Horizon Loopband-technologie voor een optimale loopbeleving

Horizon loopbanden zijn hoogwaardig afgewerkt en worden gekenmerkt door het gebruik van innovatieve en intelligente technologieën uit:
Johnson Drive System – de digitale loopband-aandrijving

Het digitale aandrijfsysteem van Horizon loopbanden biedt een uiterst gelijkmatige beweging. Zelfs bij hoge hellingshoeken en snelheden loopt de loopband zonder rukken of stokken. De motoren van Horizon loopbanden werken met weinig toeren per minuut, ze zijn hierdoor stiller en hebben een beduidend hogere houdbaarheid.
Gemakkelijk klapmechanisme

Het Horizon loopband klapmechanisme Featherlight maakt het mogelijk om de loopband tussen de trainingen door plaatssparend op te bergen. Het hydraulische mechanisme zorgt ervoor dat het opheffen en laten zakken van het loopvlak vederlicht is!
Loopband-demping met 3 zones

De loopband-demping is opgebouwd zoals een loopschoen. Vooraan is de demping zachter, om de kracht bij het landen te absorberen en zo de gewrichten te ontzien. Het middenstuk is gedempt en achteraan is het harder om het afstoten van de voet optimaal te ondersteunen.

Wanneer de loopband is opgeklapt zijn de afmetingen: (L) 121 cm x (B) 89 cm x (H) 166 cm. EAN:4717011438925

Share This