Selecteer een pagina
Voeg toe aan lijst

Met de Andes-serie hoeft u geen enkel compromis aan te gaan. Onze Elliptical Ergometers hebben een bijzonder aantrekkkelijk design en zijn uitgerust met een comfortabel uitklapbaar frame.
De gelijkmatige frontaandrijving alsook de brede, dynamische pedalen ondersteunen het natuurlijke bewegingsverloop. Perfect voor een effectieve training bij u thuis.

De Horizon crosstrainer Andes 7i is een nieuw model uit de Andes-serie van Horizon Fitness. Voor een bijzonder authentiek trainingsgevoel zorgt de grote staplengte van 50,8 cm en de lage stapbreedte, die minder dan 10 cm bedraagt. Daardoor ervaart u tijdens uw training met de Horizon crosstrainer Andes 7i het gevoel van een natuurlijk en gelijkmatig bewegingsverloop. Het hoogwaardige inductieremsysteem wekt weerstanden tot 400 watt op en werkt onderhoud- en slijtvrij.

De trainingscomputer van de Horizon crosstrainer Andes 7i is goed uitgerust met 14 trainingsprogramma’s. Voor iedereen die nog afwisselingsrijker wil trainen, is de Horizon crosstrainer Andes 7i Passport ready: Met de optioneel verkrijgbare Passport Player kunt u via een televisie echt gefilmde trainingsroutes overwinnen. Het landschapsprofiel van de routes beïnvloedt de trainingsweerstand, die de Horizon crosstrainer Andes 7i opwekt. Hierdoor beleeft u tijdens uw training niet alleen het modernste entertainment, maar schept u ook steeds opnieuw nieuwe motivatie om uitdagende routes aan te gaan.

De grote display van de Horizon crosstrainer Andes 7i informeert u over de afgelegde afstand, verbruikte calorieën, snelheid, trapfrequentie en nog veel meer trainingsinformatie. Dankzij het One-Step Folding klapmechanisme kan de Andes 7i op een stelvlak van slechts 103 x 63 cm plaatsbesparend opgeborgen worden. Dankzij de soepele transportwieltjes kan de Horizon crosstrainer Andes 7i zeer gemakkelijk verplaatst worden. EAN:4717011435948

Share This