Selecteer een pagina
Voeg toe aan lijst

De Horizon crosstrainer Andes 5 biedt met zijn elektronisch magneetremsystem en zijn 8kg zwaar vliegwiel een goede basis voor regelmatige cardiotraining thuis. De gelijkmatige ronde beweging en de grote staplengte van 50,8 cm zorgen samen met de elliptische beweging voor een hoge bewegingskwaliteit.

De Q-factor (afstand tussen de pedalen) van de Andes 5 is erg klein en is minder dan 10 cm. Een lage Q-factor komt overeen met de natuurlijke lichaamshouding en is erg aangenaam. Daarnaast zorgen de bewegingsdynamische pedalen van de Horizon crosstrainer Andes 5 voor een steeds optimale ergononie. De geoptimeerde rails zorgen ervoor dat het trainen op de Horizon crosstrainer Andes 5 bijna geluidloos is.

Wanneer u naast de voorge├»nstalleerde trainingsprogramma’s nog meer afwisseling en motivatie zoekt, biedt de Horizon crosstrainer Andes 5 u de mogelijkheid, een interactieve training uit te voeren. De optioneel verkrijgbare Passport Media Player maakt het mogelijk realistische trainingsafstanden in HD-kwaliteit via uw televisie af te spelen. De weerstand richt zich interactief naar het respectievelijke landschapsprofiel.

Na het trainen kan de Horizon crosstrainer Andes 5 gemakkelijk worden samengeklapt, zodat hij slechts weinig plaats in beslag neemt (102 x 68 cm) en dankzij de transportwieltjes gemakkelijk verplaatst kan worden. EAN:4717011435931

Share This