Selecteer een pagina
Voeg toe aan lijst

De Asus Zen AiO is een slanke en stijlvolle All-in-One desktop met een 23,8 inch Full HD IPS-scherm. Het design kenmerkt zich door de ronde voet, het dunne schermprofiel en het gebruik van aluminium. Samen met het draadloze toetsenbord en muis is deze All-in-One desktop een aanwinst voor ieder bureau.

Je kunt deze All-in-One goed gebruiken voor dagelijks gebruik: internetten, e-mailen, tekstverwerking en films/series kijken. De Intel Core i7 is samen met de NVIDIA-videokaart ook geschikt voor foto- en videobewerking. De GeForce GTX 1050 is bovendien snel genoeg om veel games op medium tot hoge instellingen te kunnen spelen. Daarmee is deze PC geschikt voor iedere gebruiker die veel rekenkracht nodig heeft. De 1 TB harde schijf biedt veel ruimte voor al jouw bestanden. Dankzij de 512 GB SSD-schijf start Windows sneller op en werken programma’s vlot. De Zen AiO beschikt over Wireless AC, voldoende usb-poorten en een uitschuifbare webcam.

De infraroodcamera is voorzien van gezichtsherkenning, waardoor je snel en veilig kunt inloggen in Windows. Daarnaast heeft de PC stereospeakers met verbeterde audiokwaliteit, zo geniet je van een rijkere geluidservaring. De twee interne microfoons hebben Cortana ondersteuning, zodat je met stemcommando’s acties kunt uitvoeren. Zo heeft de Zen AiO de beste ervaring voor Windows. EAN:4712900965605

Share This