Selecteer een pagina
Voeg toe aan lijst

Vision Fitness ergometer U60: Upright bike met enorme stabiliteit

Om aan de hoge vereisten voor studio’s en thuissport evengoed te kunnen voldoen, heeft de Vision Fitness ergometer U60 een uitstekende afwerking. Het frame van de upright bike is erg stabiel. Een maximaal gebruikersgewicht van 190 kg behoort tot de absolute topwaarden. Voor extra stabiliteit zorgt de hoogteverstelling in de voet. Daardoor kunnen oneffenheden in de ondergrond vereffend worden. Zo biedt de fietsergometer van Vision Fitness steeds een optimale stand.
Fietstrainer met comfort en afwisseling

Twee criteria zijn beslissend voor het trainingscomfot op hometrainers: verstelbaarheid en ergonomie van het zadel en de gebruiksvriendelijkheid van de console. Bij de Vision Fitness ergometer U60 kan het grote, comfortabele gelzadel veelvoudig in de hoogte versteld worden. Zo kunt u de fitness bike perfect aan uw lichaamslengte aanpassen.

De console van de Vision Fitness ergometer is bijzonder groot en goed leesbaar. Voor veel programma’s zijn er snelstart-toetsen, zodat u zonder omwegen met uw training kunt beginnen. U heeft de keuze tussen veel verschillende programma’s. Er is bijv. een hartfrequentieprogramma, dat speciaal afgestemd is op vetverbranding of meerdere wattgestuurde work-outs. Natuurlijk is er ook een manuele modus, waarbij u de weerstand, tijd of afstand naar wens kunt instellen. Uw hartslag wordt bij de Vision Fitness ergometer U60 gemeten met de handsensoren of een borstband EAN:4711542952158

Share This