Selecteer een pagina
Voeg toe aan lijst

Horizon loopband Paragon 8E – ideaal voor veeleisende hobbylopers

De Horizon loopband Paragon 8E is met zijn 3,1 mm dikke Orthobelt-loopmat en het hoogwaardige VCS-dempingssysteem voorzien op maximaal comfort tijdens de cardiotraining. Gewrichtsvriendelijk en gelijktijdig stil biedt de Horizon loopband Paragon 8E u met zijn 150 x 50 cm groot loopvlak voldoende bewegingsvrijheid voor elke vorm van looptraining. De 2,75 pk sterke motor, die met digitale nauwkeurigheid bestuurd wordt, brengt ook voor intensieve workouts en zwaardere lopers genoeg vermogen.

De Horizon loopband Paragon 8E is uitgerust met 22 gevarieerde trainingsprogramma’s uitgerust en overtuigt door de trainingsvariatie die voor motivatie en afwisseling tijdens de cardiotraining zorgt. Bij de trainingsprogramma’s van de Paragon 8E van Horizon vindt u volgende trainingsvarianten:
Snelheidsintervallen
Topintervallen
Gewichtsverlies
Heuvelloop
Bergbeklimmen
Toevalprogramma
2 gebruikersspecifieke programma’s
Tempo
Fitnesstest
Afstanddoelen: 800m, 5 km, 10 km, halve maraton
Caloriedoelen: 100, 300, 500, 700 kcal
HRC-programma’s: HRC-helling, HRC-snelheid, HRC-interval

Als verdere extra’s, die u het lopen thuis zo aangenaam mogelijk moeten maken, beschikt de Horizon loopband Paragon 8E over telkens 6 snelkeuzetoetsen om de snelheid en helling in te stellen. Ook de handgrepen beschikken over praktische toetsen voor het instellen van de snelheid en helling.

Wanneer de loopband ingeklapt is zijn de afmetingen: (L) 100 cm x (B) 90 cm x (H) 180 cm. EAN:4711448626979

Share This