Selecteer een pagina
Voeg toe aan lijst

De Vision loopband T60 is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een duurzame en hoogwaardige loopband voor thuis- of semiprofessioneel gebruik.
De sterke wisselstroommotor met een continu vermogen van 3,0 pk zorgt in combinatie met een solide stalen frame en onderhoudsarm, omkeerbaar loopdek voor jarenlang betrouwbaar gebruik. Comfortabel is ook het extra grote loopvlak met 2-lagige loopmat. Het extra grote loopvlak van 160 x 51 cm biedt de beste voorwaarden voor een veilige en effectieve cardio- en intervaltraining. De loopmat is geimpregneerd met was en langdurig onderhoudsvrij. Het is dus niet nodig om de loopband te smeren met silicone en mag voor een storingsvrij gebruik ook niet doorgevoerd worden.

De trainingsconsole van de Vision loopband T60 is zeer overzichtelijk gevormd. Alle relevante trainingsgegevens worden groot en goed afleesbaar weergegeven. Met de console van de T60 staan u 9 trainingsprogramma’s ter beschikking, die uw training afwisselingsrijk maken. Via de ge├»ntegreerde fitnesstest kunt u steeds opnieuw de stand van uw prestatieniveau berekenen. Dankzij de drie hartfrequentiegestuurde programma’s kunt u de training optimaliseren naar uw individuele doelen. Voor het meten van uw hartslag maakt u gebruik van de ingebouwde handpolssensoren of een apart verkrijgbare borstband. EAN:4711448610985

Share This