Selecteer een pagina
Voeg toe aan lijst

De cardiostrong crosstrainer EX80 sloot de cross- en ellipsentrainertest van ETM af met de score “zeer goed”. De zeer uitgebreide test certificeert dat je op de ellipsentrainer van cardiostrong een zeer comfortabele en gevarieerde training kunt afwerken en benadrukt in het bijzonder dat de crosstrainer over een verstelbare staplengte beschikt. Ideaal om verschillende spiergroepen aan te spreken of als meerdere grote personen de cardiostrong crosstrainer EX80 willen gebruiken.
De cardiostrong ellipsentrainer EX80: Beleef een nieuw trainingsgevoel!

Met de ellipsentrainer EX80 stelt cardiostrong het “kleine broertje” voor van de populaire cardiostrong ellipsentrainer EX90. En net als de EX90 schittert ook de cardiostrong crosstrainer EX80 door een innovatief trainingsconcept.

Het innovatieve design verleent deze hoogwaardige crosstrainer een buitengewone look en ruimtebesparende afmetingen. Toekomstgericht zijn ook de technologieën, die bij de EX80 gebruikt worden en een hoog trainingscomfort garanderen. Hij is ontworpen voor een regelmatig gebruik met een lichaamsgewicht tot 120 kg en is ook geschikt voor de ambitieuze en intensieve thuistraining. Hij vormt een duurzame, betrouwbare trainingspartner voor zijn bezitter.
Gewrichtssparende workout met de cardiostrong crosstrainer EX80.

De cardiostrong crosstrainer EX80 beschikt over een nieuw ontwikkeld scharniersysteem, dat het fitnesstoestel niet alleen compacter maakt, maar ook nog eens voor een comfortabele training zorgt. Het vliegwiel is via een scharniersysteem met de pedalen verbonden. De cardiostrong crosstrainer EX80 krijgt daardoor een gelijkmatig, gewrichtssparend bewegingsverloop.

Bovendien kun je bij de cardiostrong crosstrainer EX80 de staplengte manueel instellen tussen 45 en 65 cm. Op die manier kunnen mensen van verschillende lichaamslengte de ellipsentrainer aan hun persoonlijke staplengte aanpassen. De manuele instelling van de pedalen heeft nog een tweede nut, want zij maakt het mogelijk om met de cardiostrong crosstrainer EX80 verschillende bewegingsstijlen, van stappen tot lopen te simuleren. Door de staplengte gericht te veranderen kun je op die manier verschillende spiergroepen doelgericht en efficiënt trainen.

De cardiostrong crosstrainer EX80: Motiverende afwisseling dankzij het uitgebreide programma-aanbod

Naast 16 weerstandsniveaus biedt de cardiostrong crosstrainer EX80 19 programma’s voor een gevarieerde training. Om de training uiterst efficiënt te maken, zijn 4 van deze programma’s polsslaggestuurd. Daardoor kun je met de cardiostrong crosstrainer EX80 een doelgerichte cardiotraining of een vetverbrandende workout afwerken – precies afgestemd op jouw conditie. Om je hartfrequentie te meten, gebruik je de handsensoren van de cardiostrong ellipsentrainer EX80 of een borstband (verkrijgbaar als accessoire).

Om op ieder ogenblik de controle over je training te behouden, heeft de cardiostrong crosstrainer EX80 een overzichtelijke LCD-display, waarop je gegevens zoals tempo, tijd, polsslag, calorieverbruik enz. kunt aflezen. De cardiostrong crosstrainer EX80 is voorzien van een gemakkelijk te bedienen trainingscomputer, waarmee je in enkele stappen je voorkeursinstellingen kunt instellen om vervolgens met je workout van start te gaan.

Ook de rest van de uitrusting van de cardiostrong ellipsentrainer EX80 laat niets te wensen over. Deze omvat, naast een flessenhouder, ook praktische transportwieltjes, waarmee je de cardiostrong crosstrainer EX80 na je workout gemakkelijk kunt verplaatsen.
De cardiostrong crosstrainer EX80: ideaal voor veeleisende sporters!

Het testoordeel over de EX80

De voorganger van de cardiostrong EX80 kreeg van het testmagazine (12/2014) de score “zeer goed”. De volledige test vindt u hieronder. Het nieuwere model heeft, onder andere, een gemakkelijkere instelling van de staplengte en een verbeterde weergave van de staplengte. De bekleding van het lichaam werd verminderd. Dat spaart ressources en ziet er bovenal veel beter uit. EAN:4251294106428

Share This