Selecteer een pagina
Voeg toe aan lijst

EX90 Plus wint de prestigieuze Plus X Award in 4 categorieën en wordt uitgeroepen tot beste product

De crosstrainer EX90 Plus kaapte de Plus X Award (04/2016), de grootste innovatieprijs ter wereld voor technologie, sport en lifestyle, weg in maar liefst 4 categorieën tegelijk. De EX90 Plus kreeg de begeerde award in de categorieën: Hoge kwaliteit, design, bediencomfort en functionaliteit. Daarnaast won de EX90 Plus ook de onderscheiding voor beste product.
Winnaar van de Gold Award 2016/17 op de fitness-vakbeurs ISPO

Tijdens het jaarlijkse treffen van de fitnessindustrie, de ISPO in München, werd de cardiostrong EX90 Plus door een vakjury bekroond met de Gold Award. Het oordeel van de jury luidde als volgt: “Een hoogwaardige, innovatieve thuisfitness-ellipsentrainer, die op het gebied van kwaliteit en concept ook semi-professioneel kan worden gebruikt en zich onderscheidt door zijn geluidloze mechanica. Door zijn extreem compacte architectuur past hij in iedere woning. Zijn unieke traploze verstelling van de staplengte maakt een universeel gebruik mogelijk.”
ETM-test augustus 2015

De cardiostrong crosstrainer EX90 Plus kreeg in augustus 2015 in de test van het ETM-magazine de score “zeer goed” in de categorie crosstrainers van 2500 tot 3500 euro. In het bijzonder werd zijn veelzijdigheid onderstreept: Met de traploos verstelbare staplengte laat de EX90 Plus zich optimaal aan de lichaamslengte van iedere sporter aanpassen. Het gedetailleerde testrapport vindt u onderaan op deze pagina.
De enige crosstrainer met traploos verstelbare staplengte

Met de unieke traploze staplengte-instelling biedt de cardiostrong crosstrainer EX90 Plus een buitengewone trainingskwaliteit en -diversiteit. De staplengte kan tussen 45 en 65 cm worden ingesteld. Om snel tussen de verschillende staplengtes te kunnen wisselen, zijn 5 snelkeuzeniveaus beschikbaar, waarin u de staplengte van uw voorkeur kan instellen.
Welke voordelen bieden crosstrainers met verstelbare staplengte?

Een verstelbare staplengte bij cross- of ellipsentrainers biedt enerzijds het voordeel, dat je verschillende loopstijlen kunt simuleren. Bij een kortere staplengte wordt eerder de beweging op een stepper nagebootst, op het hoogste niveau kun je op de crosstrainer al lopen. Afhankelijk van de beweging worden ook verschillende spieren aangesproken. Door de verandering van de staplengte train je afwisselender, uitgebreider en dus ook efficiënter.

Daarnaast is een verstelbare staplengte perfect voor crosstrainers, waarop mensen van verschillende lengte trainen. Dat is meestal het geval in een huishouden met meerdere personen (familie of een woongemeenschap). Ook in geval van semi-professioneel gebruik zullen veel verschillende personen op de cardiostrong crosstrainer EX90 Plus trainen. Om de training in dat geval aangenaam te maken is het onontbeerlijk dat de staplengte kan worden aangepast.
Crosstrainer met een uiterst stabiele constructie

De cardiostrong crosstrainer EX90 Plus heeft een massief metalen frame. Dit ziet er niet alleen heel mooi uit, het verleent de crosstrainer bovendien ook een grote stabiliteit. Dat is om twee redenen zeer belangrijk: Enerzijds wordt de levensduur aanzienlijk verlengd, zelfs bij een frequent, intensief gebruik en anderzijds wordt zo een optimale krachtoverdracht gegarandeerd. Ondanks zijn hoge gewicht kan de cardiostrong crosstrainer EX90 Plus zeer gemakkelijk worden verplaatst. Dankzij het gunstig gesitueerde zwaartepunt kun je de crosstrainer aan de achterkant opheffen en kantelen en met de transportwielen gemakkelijk verplaatsen.

Door de hoogwaardige afwerking en de uitstekende stabiliteit is de cardiostrong crosstrainer EX90 Plus zelfs geschikt voor semi-professioneel gebruik.
EX90 Plus: een crosstrainer met alle voorzieningen die een crosstrainer nodig heeft

De trainingsbeweging op de cardiostrong crosstrainer EX90 Plus is niet alleen in de lengte, maar ook in de breedte uitmuntend! De beide pedaalvlakken liggen zeer dicht bij elkaar, waardoor een veel aangenamere beweging mogelijk wordt. En ook het bovenlichaam wordt aan het werk gezet. Met de multigrepen kun je zeer uiteenlopende houdingen aannemen. Dat is niet alleen comfortabel voor sportievelingen van verschillende grootte, ook bij langere workouts stellen vele sporters het op prijs dat ze regelmatig van houding kunnen veranderen. EAN:4251294105360

Share This