Selecteer een pagina
Voeg toe aan lijst

Taurus studio-loopband T10.3 Pro & ndash; perfect voor het gebruik in de fitnessruimte

De Taurus studio-loopband T10.3 Pro! is ideaal voor sportscholen. Hij is zeer stabiel en duurzaam. Een stalen frame en een stevig loopvlak zorgen voor een maximaal draagvermogen van 190kg. Dankzij de verfijnde combinatie van componenten is de slijtage uiterst gering, zodat deze loopband lijkt te zijn gemaakt voor intensief en langdurig gebruik!

De motor van deze betaalbare commerciële kwaliteitsloopband is voor high-performance training. De krachtige 3 pk AC-motor zorgt voor snelheden tot 22 km/u. Bovendien is de helling instelbaar van 0 & ndash; 15%. Als gevolg daarvan kunnen beginners en gevorderde gebruikers precies de juiste instellingen ingeven.
Commerciële loopband met een breed loopvlak

De Taurus studio-loopband T10.3 Pro heeft een van de grootste loopvlakken op de markt (160 x 55 cm), en biedt daardoor ook aan grotere mensen bij een hoog tempo voldoende ruimte en comfort. Het loopvlak wordt omlijst door twee aluminium kickstrips. Deze zijn bijzonder stevig en zien er fantastisch uit. De traptreden hebben een speciale anti-slip oppervlak voor meer veiligheid.

Het loopvlak heeft een zeer comfortabele schokabsorptiesysteem dat zeer geschikt is, zelfs voor zware gebruikers. De goede demping wordt door de dikke en zeer bestendige loopmat aanvullend verbeterd.
Commerciële loopband met een nieuw ontwikkelde trainingscomputer

De console van de studio-loopband T10.3 Pro is helemaal opnieuw ontworpen. Het display geeft nu een beter overzicht, effectievere programma’s en is gemakkelijker te gebruiken. De handsensoren zijn nu bevestigd aan de leuningen. Hier vindt u ook grote flipschakelaars waarmee de helling en snelheid tijdens de training eenvoudig aangepast kunnen worden. In het algemeen werd grote nadruk gelegd op een eenvoudige vormgeving en gebruiksgemak bij het ontwerpen van de nieuwe console. Vanaf nu kan de loopband ook worden bediend zonder voorafgaande inleiding. Een bijzonder hoogtepunt is de Bluetooth compatibiliteit. Als gevolg daarvan kan de loopband gebruikt worden in combinatie met een smartphone of tablet-pc. De prachtige Run on Earth-app gemaakt door Pafers kan worden gebruikt op deze loopband! Met behulp van de app kan de gebruiker niet alleen de training analyseren tot in detail, maar ook echte routes lopen over de hele wereld. EAN:4251294105001

Share This