Selecteer een pagina
Voeg toe aan lijst

Loopband met studio-kwaliteit

De Taurus loopband T9.9 brengt studiokwaliteit in uw looptraining in huis. Het toestel biedt een bijzonder stabiele afwerking en is zo voor een maximaal gebruikersgewicht tot 180 kg geschikt. De orthopedische loopmat is met 4,4 mm zeer dik. Dat heeft 4 beslissende voordelen: 1. De mat verschuift nauwelijks. 2. De mat is duurzamer. 3. De mat absorbeert het geluid. 4. De mat is nog gewrichtsvriendelijker. Dit verbetert de zeer goede demping nog meer. Cardiotraining op de Taurus loopband T9.9 voelt zich bijna zo aan, alsof u op bosgrond loopt.

De loopband heeft een zeer groot loopvlak, dit maakt de training nog beter. Enerzijds kunnen ook grotere mensen veel beter trainen op de loopband en u heeft ook bij hoge snelheden veel meer speelruimte. De Taurus loopband T9.9 kan echter tot 20 km/u ingesteld worden. Hiervoor zorgt een krachtige motor, die topprestaties tot 7,5 pk kan leveren.
Loopband-console met vele zinvolle functies

De Taurus loopband T9.9 overtuigt door een zeer zinvolle keuze aan programma’s. Naast de 6 voorgeprogrammeerde profielen heeft u ook de keuze uit een manuele modus of ook 4 vrij configureerbare gebruikersprogramma’s. Om uiterst effectief af te vallen bij het lopen kunt u ook trainen via hartslagbesturing. Hiervoor heeft de loopband handpolssensoren in de handvaten. Voor een preciezere hartslagmeting werd er een ontvanger ingebouwd die compatibel is met Polar.

Helemaal nieuw is de Bluetooth-interface. Dankzij deze kunt u de loopband met uw smartphone of tablet verbinden. Met de passende loopbandapp (bijv. Run on Earth van Pafers) kunt u zo interactief trainen. U kunt ook echte routes aflopen en heeft nog omvangrijkere en preciezere analysemogelijkheden. Bij bijzonder lange trainingen kunt u uw smartphone/tablet ook direct via USB-aansluiting aan de loopband opladen. EAN:4251294104981

Share This