Selecteer een pagina
Voeg toe aan lijst

Goede techniek, elegant design en een lange levensduur: de Taurus studiocrosstrainer 10.5 Pro

Onder de elegante buitenkant van deze topcrosstrainer is een uiterst belastbare constructie verstopt. Het stalen frame en de dubbele kogelgelagerde scharnieren zorgen voor een maximale belasting van 181 kg. Zelfs intensieve, regelmatige workouts zijn geen probleem. Hierdoor is de Taurus studiocrosstrainer 10.5 Pro evengoed geschikt voor thuisfitness als voor professioneel gebruik in de fitnessstudio. De weerstand wordt door een generatorsysteem opgewekt. Dit is ten eerste erg stil en ten tweede wekt dit zelf stroom op voor de console. Daardoor spaart de Taurus studiocrosstrainer 10.5 Pro energiekosten uit en kan het toestel onafhankelijk van een stopcontact in de ruimte gepositioneerd worden. Het aandrijfsysteem kan bij 60 RPM een weerstand opwekken tussen 45 en 300 watt.
Eenvoudige bediening en veelzijdige programma’s voor meer pret

De Taurus studiocrosstrainer 10.5 Pro biedt een comfortabele en eenvoudige training. Hij kan heel eenvoudig via het touchscreen bediend worden. Pijlsnel kunt u een programma uitzoeken of in een manuele modus de gewenste weerstand uitkiezen. Op het TFT-display worden alle belangrijke trainingswaarden gelijktijdig weergegeven. Zo heeft u uw prestatie steeds in het oog. In totaal heeft u de keuze uit 18 programma’s, waaronder bijv. hartslagzone-programma’s. Hiermee kan de intensiteit op de Taurus studiocrosstrainer 10.5 Pro optimaal aan uw trainingsdoel aangepast worden.
Elliptical trainer met een zeer hoog trainingscomfort

De beweging op de elliptical trainer is zeer aangenaam. De staplengte is lang, de staphoogte laag. Daardoor lijkt de beweging op de Taurus studiocrosstrainer 10.5 Pro op die bij het walken of langlaufen: een lange vlakke ellips, die heel gewrichtsontzienend is. De kleine afstand tussen de pedalen versterkt het leuke loopgevoel. De pedalen zijn heel groot en voorzien van een slipvrije rubberen laag. Zelfs heel snelle training is veilig. De perfect op elkaar afgestemde delen en het grote vliegwiel zorgen voor een gelijkmatige beweging. Dit is heel goed voor de gewrichten, maakt de training aangenamer en effectiever. Om bijzonder veel spiergroepen te kunnen aanspreken, biedt de Taurus studiocrosstrainer 10.5 Pro heel veel greepposities en de mogelijkheid om voorwaarts en achterwaarts te trainen. EAN:4251294103977

Share This