Selecteer een pagina
Voeg toe aan lijst

Professionele loopband met het hoogste trainingscomfort

Voor een unieke trainingsbeleving beschikt de Taurus studio-loopband 10.5 Pro over een groot loopvlak. Deze is dankzij de 3-elementen-demping optimaal voor lange en hierbij gewrichtsvriendelijke workouts geschikt. Het dubbele frame zorgt ervoor dat de beweging van de loopband minimaal blijft. Dit heeft ook een invloed op het display, dat zelfs bij hoge snelheden goed leesbaar is. De 8-punten Elastomer demping ontziet de gewrichten bij het lopen. De cockpit kunt u ook bij een stevige training heel gemakkelijk bedienen. De sensoren voor handpolsmeting zijn in een ideale afstand aangebracht, de handgrepen hebben een goede grip.
Top-stabiliteit en een krachtige motor — de Taurus studio-loopband 10.5 Pro

Voor het commerciele gebruik beschikt de loopband over een bijzonder hoge stabiliteit. Het is heel solide gebouwd en beschikt aan de binnenkant over een sterk stalen frame. Hierdoor is de studio-loopband belastbaar tot 181 kg. Om de beste standvastheid te kunnen garanderen werden kleine wieltjes aangebracht onder de professionele loopband om oneffenheden te vereffenen. De antistatische loopmat bestaat uit 4 lagen en heeft een bijzonder hoge levensduur. De looprollen zijn zeer dik en houden de mat steeds in het midden. Dit minimaliseert het slijten.

De Taurus studio-loopband 10.5 Pro heeft een krachtige AC-motor. Deze heeft een constant vermogen van 3 pk en biedt in de piek zelfs 6 pk. Hierdoor kan de loopband voor commercieel gebruik versneld worden tot 25 km/u. Loopbanden met AC-motoren hebben een bijzonder hoge levensduur en zijn onderhoudsarm. Ze hebben een zeer constante loopbeweging voor een bijzonder aangenaam loopgevoel.
Fitnesstoestel voor cardiotraining met een bijzonder eenvoudige bediening

Dankzij de gebruiksvriendelijke cockpit kan de training met de Taurus studio-loopband 10.5 Pro snel en ongecompliceerd gestart worden. De cockpit heeft twee displays en informeert over het gekozen programma en uw trainingsgegevens. Hartslag, calorieverbruik, afstand, tijd worden overzichtelijk naast elkaar op een LED-scherm weergegeven. Met een bidonhouder en een boeksteun is de Taurus studio-loopband 10.5 Pro opperbest uitgerust voor lange trainingsessies. EAN:4251294103953

Share This