Selecteer een pagina
Voeg toe aan lijst

Train op studio-niveau met de recumbent bike 10.5 van Taurus

De Taurus studio-recumbent bike 10.5 Pro biedt buitengewone trainingseigenschappen. Het veelvoudig verstelbare zitje is aangenaam zacht, de leuning kan tussen 45 en 90° versteld worden. De leuning heeft een bekleding ter hoogte van de lendenwervels, daardoor wordt de rug extra ontlast. Door de perfect afgestemde mechanica is de training zeer gewrichtsvriendelijk. Zodat de recumbent ergometer het regelmatige, intensieve gebruik in fitnessstudio’s kan doorstaan, heeft het een bijzonder stabiele frameconstructie. De hoogteverstelling in de voeten verleent extra stabiliteit.
Studio recumbent bike met eenvoudige bediening en veel programma’s

Gestuurd wordt de Taurus studio-recumbent bike 10.5 Pro via een touchscreen. Dit gaat bijzonder snel en is erg eenvoudig. U heeft keuze uit 20 programma’s. Waaronder 6 programma’s voor hartslagzonetraining. De hartslag wordt via de handsensoren aan de handvaten links en rechts naast het zitje gemeten of via een apart verkrijgbare borstband. Daarnaast staan u op het studiotoestel bijv. ook speciale programma’s om af te vallen, voor intervaltraining of met een constante weerstand ter beschikking. De weerstand kan bij de recumbent ergometer tussen 40 en 350 watt bij 60 RPM ingesteld worden. Daarbij biedt het een hoog vermogenscala, net zo goed geschikt voor beginnende als regelmatig trainende sporters.
Vanbuiten top-design, vanbinnen top-techniek

Onder de edele bekleding is ergometer-techniek van de nieuwste generatie verstopt. Het 10 kg zware vliegwiel maakt de training bijzonder gelijkmatig. Door de 2-lagen riemaandrijving is de workout zelfs bij een hoge intensiteit zeer stil en gelijkblijvend gewrichtsontzienend. De Taurus studio-recumbent bike 10.5 Pro is bovendien onafhankelijk van externe stroombronnen, aangezien het zich dankzij de generatoraandrijving zelf kan voorzien van energie. Het kan vrij in de kamer opgesteld worden en beperkt zelfs het energieverbruik. EAN:4251294103946

Share This