Selecteer een pagina
Voeg toe aan lijst

De Taurus crosstrainer X7.7 is het topmodel uit de bekende Taurus ellipsentrainer-serie. Of u nu wilt afvallen, de fitnesstoestand bijbehouden of de conditie wilt verbeteren: de Taurus elliptical / ellipsentrainer X7.7 brengt u dankzij een effectieve lichaamstraining naar uw persoonlijke trainingsdoel. Daarbij maakt in het bijzonder de ergonomisch-correcte lichaamshouding en de zachte, gewrichtontzienende bewegingsafloop van de Taurus crosstrainer X7.7 indruk.
In vergelijking met de Taurus crosstrainer X7.3 is zowel de verhouding van het verzet geoptimeerd als ook het vliegwiel op 14,5 kg verhoogd. De Taurus Ellipsentrainer X7.7 beschikt over een aangenaam stille generator-rem en maakt hem zo onafhankelijk van kabels en stroom. Zo kunt u de semi-professionele ellipsentrainer neerzetten waar u wilt.
In totaal zorgen 9 trainingsprogramma’s (daarvan 4 hartslaggestuurd) voor nog meer pret en afwisseling. Uw trainingsvooruitgang kunt u op het grote en overzichtelijke display vervolgen. De computerbediening is denkbaar eenvoudig, zodat ook beginners een snelle toegang tot de ellipsentrainer vinden.

Door de eenvoudige bediening, de stabiliteit en vele mogelijkheden is de Taurus crosstrainer X7.7 niet alleen voor het gebruik thuis geschikt – ook semi-professionele eisen worden ideaal vervuld. EAN:4251294102482

Share This