Selecteer een pagina
Voeg toe aan lijst

De Taurus T9.5 loopband is het professionele model in de loopbanden lijn van Taurus. Daardoor is deze loopband ook zeer geschikt wanneer je een intensieve looptraining thuis wilt volgen. Doordat hoogwaardige materialen gebruikt zijn bij de vervaardiging van de Taurus T9.5 loopband, is deze loopband ook geschikt voor (semi)professioneel gebruik.

De Taurus T9.5 loopband is voorzien van een krachtige en duurzame 3 pk motor waardoor trainen op snelheden varierend tussen 0,8 en 20 km/u mogelijk is, instelbaar per 0,1 km/u. Bij het trainen op de Taurus loopband worden de gewrichten niet belast doordat elke stap gedempt wordt dankzij het gebruik van een orthopedische mat en het EAS-dempingssysteem: elastic-antishock-system, voorzien van 6 schokdempers.

Op de cockpit zijn 3 LED displays en een 21×10 Dot-Matrix overzichtelijk geplaatst waarop je alle traningsinformatie zoals tijd, snelheid, afstand, hartslag, hellingshoek en energieverbruik kunt aflezen. Het programma aanbod (38 trainingsprogramma’s) op de Taurus T9.5 loopband is ruim en zorgt daardoor altijd voor een gevarieerde training. Met 3 voorgeprogrammeerde trainingsprofielen die in 10 moeilijkheidsniveaus aangepast kunnen worden en 2 voorgeprogrammeerde maar aanpasbare trainingsprofielen ga je recht op je doel af. Trainen op basis van hartslag is mogelijk met het hartslaggestuurde programma en ook kun je 4 eigen programma’s in stellen en opslaan. EAN:4251294101959

Share This