Selecteer een pagina
Voeg toe aan lijst

Deze Bosch KAD90V-30 Serie 6 is een Amerikaanse koelkast voor mensen met extreem hoge eisen. Zo heeft hij een behuizing waar je vingerafdrukken niet op terugziet, biedt hij heerlijk gecrushed ijs uit een dispenser, hoef je nooit meer te ontdooien door NoFrost, zorgen ventilatoren dat de koeltemperatuur constant verdeeld is en heeft hij een zeer royale inhoud. Daarnaast kun je rekenen op de degelijke Duitse kwaliteit van Bosch, voor vele jaren aan ijskoude drankjes!

Heerlijk gecrushed ijs of ijsblokjes

Dit model biedt een automatische ijsblokjesbereider, die je gemakkelijk kunt bijvullen. Voor de zekerheid zit hier een AquaStop waterbeveliging op, zodat je geen zorgen hoeft te hebben over overstroming. Zo heb je altijd vers ijs. Fijn in de zomer!
Bosch ijsdispenser

NoFrost: nooit meer ontdooien

Geavanceerde technologie die ijsvorming voorkomt en ontdooien zo overbodig maakt. Je bespaart dus niet alleen energiekosten, maar ook tijd!
Bosch

Vrij van vingerafdrukken
Deze Bosch heeft een speciale beschermlaag, waardoor afdrukken van vette vingers niet zichtbaar zullen zijn aan de buitenkant. Handig tijdens het koken!
Bosch anti vingerafdruk

Constante koeltemperatuur door krachtige luchtdoorstroom
Niets is zo vervelend als uithoekjes in de koelkast waar het superkoud is, of juist helemaal niet. Daarvoor heeft deze koelkast een speciale ventilator, zodat de temperatuur overal gelijk is.
Bosch power ventilation

Houdt groente & fruit langer vers

De Bosch MultiBox is ideaal voor het bewaren van groente en fruit, door de transparante lade met gegolfde bodem. Hierdoor kan je groente tot wel 2 keer zo lang houdbaar blijven, scheelt toch weer!
Bosch multibox

SuperVriezen

Met dit systeem wordt er in het vriesvak sneller gekoeld en tegelijkertijd voorkomen dat de temperatuur van de al aanwezige producten omhoog gaat.
Bosch KGV33V-31 supervriezen

Gelijkmatige luchtverdeling

Door het MultiAirflow systeem blijft eten langer vers, aangezien het voor gelijkmatige luchtcirculatie door de koelruimte zorgt.
Bosch

Zeer energiezuinig
Deze koelkast koelt zeer efficiënt, wat je kunt zien aan het A++ energielabel. Dit is het één na zuinigste label, wat betekent dat je jaarlijks zo’n twee tientjes bespaart ten opzichte van label A+, maar nog stukken meer ten opzichte van koelkasten uit eerdere generaties.
Bosch KGV33V-31 crisperbox

LED verlichting in koelgedeelte
De LED-lampen van Bosch bieden compleet nieuwe verlichtingsmogelijkheden voor koelkasten. Ze verlichten de binnenkant gelijkmatig, zonder dat je verblind wordt. LED-verlichting verbruikt minder stroom dan conventionele koelkastverlichting en gaat een (toestel)leven mee. Geen vervanging nodig dus!
Bosch led

De beste service van Bosch

Kies je voor een Bosch product, dan kies je voor zekerheid & betrouwbaarheid. Maar natuurlijk kan het altijd gebeuren dat het apparaat een keer stuk gaat. In dat geval kan je altijd rekenen op de service van Bosch, ook buiten de reguliere garantieperiode. Het serviceteam van Bosch is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar, ook telefonisch. Bosch is altijd bereikbaar via telefoonnummer: 088 – 424 40 10.
Bosch service

Technische informatie

Algemeen:
Energieklasse: A++;
Energieverbruik: 341 kWh/jaar
Totale netto inhoud: 533 liter
No-Frost systeem: nooit meer ontdooien
Digitaal display buitenzijde: alles in een oogopslag onder controle
Gescheiden temperatuurregeling: vries en koelruimte apart in te stellen
Optisch en akoestisch waarschuwingssyteem met memory-functie
Superkoelen met autom. terugschakeling
Super-vriessysteem met invriesautomaat
Deuren roestvrij staal met anti-fingerprint, zijkanten grijs gelakt

Koelruimte:
Netto inhoud koelruimte: 370 liter
4 Legplateaus van veiligheidsglas, waarvan 1 in hoogte verstelbaar
LED verlichting
PowerVentilation: dynamische koeling
Multi-Airflow-Systeem
3 Deurvakken

4-Sterren diepvriesruimte:
Netto inhoud diepvriesruimte: 163 liter
2 Transparante diepvriesladen
LED verlichting
Automatische ijsblokjesbereider
Invriescapaciteit: 11 kg per 24 uur
Bewaartijd bij storing: 4 uur

Technische specificaties:
Afmetingen (hxbxd): 177 x 91 x 72 cm
Klimaatklasse: SN-T
Geluidsniveau: 41 dB(A) re 1 pW
Aansluitwaarde: 374 W

Toebehoren:
1 x flexiebele aansluitingsbuis, 1 x eiervak

Prestatie en verbruik
Resultaat op basis van een standaard 24 uurs test: het daadwerkelijke verbruik van het apparaat is afhankelijk van de locatie en de wijze van gebruik. EAN:4242002919003

Share This