Selecteer een pagina
Voeg toe aan lijst

De CYBEX PALLAS M – Gr. 1/2/3, 9 – 36 kg, van 9 maanden tot ongeveer 12 jaar)
PALLAS M AUTOSTOEL – Veiligheid zonder begrenzing
De nieuwe generatie van de bekroonde Pallas-serie biedt geoptimaliseerde veiligheid en comfort en een lange gebruiksduur van tot 11 jaar.
• Met één hand verstelbaar veiligheidskussen (Gr. 1)
• Kan tot 11 jaar worden gebruikt
• Individueel verstelbare lineaire bescherming bij zijdelingse botsingen (L.S.P.-systeem Plus)
• Comfortabele, met één hand verstelbare ligfunctie (Gr. 1)
• Gepatenteerde kantelbare hoofdsteun
• Voldoet aan de nieuwe ECE R-44/04 Supplement 7
De Pallas M in Groep 1 wordt gekenmerkt door een verstelbaar veiligheidskussen. Bij een frontale botsing wordt de kracht van de botsing over het gehele veiligheidskussen verdeeld, te vergelijken met de werking van een opgeblazen airbag. Voor het zitje van Groep 2/3 kan deze eenvoudig worden omgetoverd tot een Solution M.
VERSTELBAAR VEILIGHEIDSKUSSEN – Met één hand verstelbaar (Gr. 1)
Het verstelbare veiligheidskussen vermindert de kans op ernstig nekletsel, zonder de bewegingsruimte van het kind te beperken (patent aangevraagd). De kracht van een frontale botsing wordt over het hele veiligheidskussen verdeeld en geabsorbeerd dankzij materialen die de impact absorberen. Het systeem is vergelijkbaar met een opgeblazen airbag en draagt bij aan een aanzienlijke reductie van de kracht van de impact bij een botsing. Het kind kan geen letsel door de gordels oplopen, terwijl het kwetsbare gebied van hoofd, nek, schouders en organen toch wordt beschermd. Het nieuw ontworpen, met één hand verstelbare veiligheidskussen (patent aangevraagd) is perfect op het lichaam van het kind aan te passen en biedt niet alleen meer bewegingsvrijheid van het bovenlichaam, maar ook maximale veiligheid, met name bij frontale botsingen, vergeleken met het traditionele vijfpuntsgordelsysteem.
2-IN-1-STOELTJE – Kan tot 11 jaar worden gebruikt
Deze stoel groeit met het kind mee en kan tot 11 jaar gebruikt worden. Voor Groep 1 fungeert het verstelbare veiligheidskussen tevens als een opblaasbare airbag tijdens een botsing, en voorkomt nekletsel zonder het kind te beperken. Voor kinderen van ongeveer 3 jaar en ouder kan het zitje eenvoudig worden gebruikt als Groep 2/3-stoeltje in de Solution-productlijn.
INDIVIDUEEL VERSTELBARE LINEAR SIDE-IMPACT PROTECTION – L.S.P.-systeem Plus
De individueel verstelbare Linear Side-impact Protection (L.S.P. Systeem Plus) absorbeert al in een zeer vroeg stadium de botsenergie wanneer er een botsing plaatsvindt. De kracht van een zijdelingse botsing wordt systematisch geabsorbeerd door de individueel verstelbare beschermers aan de zijkanten en de schouder- en hoofdbeschermers. Tegelijkertijd wordt de kinetische energie die ontstaat als gevolg van de botsing meteen geabsorbeerd en het hoofd wordt actief naar een veilige positie geleid. De L.S.P.-beschermers kunnen individueel worden aangepast aan het interieur van de auto.
COMFORTABELE, MET ÉÉN HAND VERSTELBARE LIGFUNCTIE – Groep 1 – Voor een ontspannen en rustige reis. Dankzij een comfortabele kantelfunctie kan het zitje eenvoudig met één hand worden versteld.
IN 3 STANDEN KANTELBARE HOOFDSTEUN – Gepatenteerd
De in 3 standen kantelbare hoofdsteun voorkomt dat het hoofdje naar voren valt als het kind slaapt. De gepatenteerde kantelbare hoofdsteun van CYBEX staat garant voor optimale bescherming bij zijdelingse botsingen. De revolutionaire technologie verschuift het zwaartepunt van het hoofd van het kind iets naar achteren en voorkomt dat het naar voren valt als het kind slaapt. Bij een zijdelingse botsing blijft het hoofd van het kind binnen de veiligheidszone van het zitje en is het op die manier optimaal beschermd. Bovendien biedt onze gepatenteerde 3-standen hoofdsteun een comfortabele slaaphouding voor een veilige en rustige reis.
KENMERKEN
• Energie-absorberende schaal: De flexibele structuur van het materiaal absorbeert de kracht van een botsing
• Geoptimaliseerd ventilatiesysteem – Zorgt voor een aangename lichaamstemperatuur
• Zorgt voor een aangename lichaamstemperatuur
• Lengte/breedte/hoogte: 430 / 540 / 700 mm
• Gewicht: 8,3 kg
• ECE R44/04, Gr. 1/2/3
• Bekledingshoes van ademend textiel wasbaar op 30°
• Ontwikkeld en ontworpen in Duitsland EAN:4058511211183

Share This