Selecteer een pagina
Voeg toe aan lijst

Een stoel die alles biedt en altijd past. Voor een optimale veiligheid en fixatie word het vanglichaam gebruikt voor groep I. Voor de groepen II en II is dit niet meer nodig en kan deze eenvoudig weg gelaten worden. Met de geïntegreerde Seatfix armen kan de RECARO Monza Nova Seatfix IS veilig en gemakkelijk worden bevestigd op de Isofix-verankering van de auto. Uw kind dat wordt bevestigd met de 3 puntsgordel zit veiliger doordar de gordel bij een zijdelingse aanrijding niet het gewicht van de stoel hoeft op te vangen. De RECARO Monza Nova Seatfix IS kan uiteraard ook in auto’s worden gebruikt die niet met Isofix zijn uitgerust, in dit geval schuift u de Isofix-armen naar binnen. Verder heeft de RECARO Monza Nova Seatfix vaste armsteunen voor extra bescherming van de heupen, ventilerend koudschuim op het zitvlak, speciaal side impact protection system ASP (Advanced Side Protection), hoofdsteun met elf verstelbare hoogtes en het unieke, passieve Recaro Air Circulation System (ACS) zorgt voor een optimale ventilatie.

Standaard uitrusting:

Extra veiligheid: de variabel verstelbare hoofdsteun zorgt voor een veilige rustpositie van het kind, zodat het hoofd van het slapende kind niet naar voren valt en het beschermende bereik van de hoofdsteun verlaat.
Seatfix: de geïntegreerde Seatfix-armen kunnen in de Isofix-verankering van de auto bevestigd worden: bij een botsing van opzij wordt het kind minder belast.
Recaro Sound System: geïntegreerde luidsprekers in de hoofdsteun en een praktisch tasje voor bijvoorbeeld een mp3-speler. EAN:4031953061127

Share This