Selecteer een pagina
Voeg toe aan lijst

VapoDry vaporisator – sterilisator met droogfunctie

Pasgeboren baby’s hebben initieel niet alle benodigde antistoffen om zichzelf tegen ziektekiemen te beschermen. Voor baby’s kunnen zelfs de eenvoudigste kiemen leiden tot diarree, braken of zelfs infecties van het maag-darmkanaal. De VapoDry-sterilisator is een belangrijk hulpmiddel als het gaat om het hygiënisch houden van babyflessen. Met behulp van energiebesparende, hete stoomtechnologie, steriliseert dit apparaat babyflessen en fopspenen snel en betrouwbaar. Met de volgende droogfunctie kunt u het keukengerei meteen gebruiken.

De VapoDry-sterilisator maakt een snelle, eenvoudige en veilige desinfectie van flessen en accessoires in slechts 12 minuten mogelijk. Door stoom te gebruiken bij een temperatuur van meer dan 90 ° C, wordt 99,9% van alle schadelijke bacteriën en ziektekiemen effectief verwijderd.
Een automatische uitschakelfunctie zorgt ervoor dat de VapoDry uitschakelt na desinfectie en drogen. Dit voorkomt dat het apparaat oververhit raakt, waardoor ouders zich volledig kunnen concentreren op hun kleintjes.

Direct klaar voor gebruik dankzij de nieuwe en efficiënte droogfunctie: De VapoDry wordt geleverd met een nieuwe en efficiënte droogfunctie. Dankzij de effectieve blazer kunnen flessen onmiddellijk na 30 minuten worden hergebruikt, bijvoorbeeld als je kleine lieveling seconden nodig heeft. Direct drogen direct na desinfectie., ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, De inhoud blijft ten minste 3 uur gedesinfecteerd terwijl het deksel gesloten is.

Voldoende ruimte voor flessen en accessoires dankzij de ruime stoomcontainer en afneembare mand:
VapoDry biedt ruimte voor maximaal 8 babyflessen (inclusief flessen met wijde hals en grijperflessen). Fopspenen, bijtringen en andere accessoires, e. g. borstpompen, passen gemakkelijk in de ruime afneembare mand. Je kunt daarom in één gaan, desinfecteren.

Product details:
-dankzij de droogfunctie (30 min.) zijn flessen onmiddellijk klaar voor gebruik
-snelle en betrouwbare desinfectie d.m.v. stoomsterilisatie voor maximaal 8 babyflessen en accessoires in slechts 12 minuten
-99,9% van alle schadelijke kiemen en bacteriën worden op betrouwbare wijze geëlimineerd
-milieuvriendelijke desinfectie met stoom zonder toegevoegde chemicaliën
-eenvoudig en veilig dankzij de automatische uitschakelfunctie met geluidssignaal
-eenvoudig te reinigen roestvrijstalen verwarmingsplaat
-betrouwbaar, milieuvriendelijk en veilig
-materiaal: plastic
-afmetingen: ∅ 25 cm, H 39 cm
-inhoud: 1 x sterilisator met droogfunctie, 1 x grijper, 1 x maatbeker, 1 x handleiding EAN:4013283360408

Share This