Selecteer een pagina
Voeg toe aan lijst

Cruiserfix 3
Maximale veiligheid voor de kleine volwassenen.

Groep 2/3
ongeveer 3- ongeveer 12 jaar
15-36 kg

Het nieuwste model van de Cruiserfix-serie van Kiddy schitterde in de kinderstoeltest van Stiftung Warentest en ADAC en scoorde het resultaat “goed” (1.8) in de test van mei 2017.

De Cruiserfix 3 voldoet ook aan de nieuwste ECE-R44 / 04-norm en voldoet daarmee aan de huidige veiligheidsnorm.

Extra functies, zoals een lagere zitpositie en een voetsteun die tot 5 keer kan worden versteld, bieden niet alleen meer comfort, maar ook meer veiligheid door de optimale aanpassing aan de ergonomie van het kind.

De Cruiserfix 3 groeit mee met het kind en past zich qua breedte en hoogte perfect aan de grootte van het kind aan. Het kan worden gebruikt vanaf ongeveer 3 jaar (15 kg) tot 12 jaar (36 kg).

Aanpasbaar en comfortabel
De Cruiserfix 3 kan individueel worden aangepast aan de lichaamsafmetingen van het kind. Vanaf ongeveer 3 tot 12 jaar groeit de in hoogte en breedte verstelbare rugleuning mee en past zich dus optimaal aan de grootte van het kind aan. De verstelbare beensteun past zich ook aan met 5 instelbare posities.

Maximale bescherming tegen zijdelingse botsingen
Het hoogwaardige “Honey Comb 2” energie-absorberende materiaal wordt gebruikt in het gevoelige hoofd- en schoudergedeelte om dit gevoelige gedeelte van het kind zeer goed te beschermen.

Kiddy schokdemper
Het kinderzitje wordt altijd vastgezet in de auto met het eigen 3-punts gordelsysteem van het voertuig. Dit harnassysteem is echter ontworpen voor volwassenen. De Kiddy schokdemper absorbeert de energie van het 3-punts harnas en beschermt het kind bij een ongeval of abrupte remmanoeuvres.

Juiste gesp
De rood gemarkeerde gordelgeleider maakt het niet alleen gemakkelijker om uw veiligheidsgordel vast te maken, maar elimineert ook volledig een verkeerde bediening.

K-fix +-connectoren
De stoel kan eenvoudig in het voertuig worden gemonteerd met de praktische k-fix +-aansluitingen met het Isofix-systeem. Het geoptimaliseerde k-fix + systeem maakt het ook mogelijk om de stoel zijwaarts te verplaatsen, zodat bij een ongeval extra zijdelingse botsingsenergie wordt geabsorbeerd. Voor auto’s zonder Isofix kunnen de k-fix +-aansluitingen ook worden ingeklapt.

GARANTIE-PLUS

Kiddy kinderzitjes zijn alleen gemaakt van zorgvuldig geselecteerd materiaal. Daarom willen we u overtuigen van de uitstekende kwaliteit van onze producten en zo extra service en veiligheid garanderen. Registreer uw Kiddy-product binnen 3 maanden na de datum van aankoop en geniet van een jaar fabrieksgarantie op de wettelijke garantie.

ONGEVAL PLUS EXCHANGE SERVICE

Als uw kinderzitje betrokken was bij een ernstig verkeersongeval, zou het in geen geval moeten worden gebruikt. De speciale service van Kiddy: we zullen uw stoel controleren, of het ongeval veiligheidsgerelateerde schade heeft veroorzaakt. Als dit het geval is, ontvangt u van ons gratis een nieuw, gelijkwaardig kinderzitje. De dienst voor ongevallen plus uitwisselingen is maximaal. Toegekend 3 maanden na het ongeval. EAN:4009749367210

Share This