Selecteer een pagina
Voeg toe aan lijst

De Hauck Duett 2 – een slimme duo kinderwagen en de perfecte oplossing voor kinderen van verschillende leeftijden. De Duett 2 geeft je ongeperkte flexibiliteit en mobiliteit, met een reiswieg die kan worden omgebouwd tot een wandelwageninzet en een afneembare tweede inzet.

Gebruiksgemak
De Hauck Duett 2 is luxe uitgevoerd. Het lichte aluminium frame is extreem wendbaar, zelfs bij gebruik met 2 kinderen, dankzij de zwenkwielen en vergrendelbare voorwielen. De vering is ook ontworpen voor gebruik met 2 kinderen. Je kunt de duwstang verstellen naar de gewenste hoogte.

Gebruiksmogelijkheden
Je pasgeboren baby kun je veilig vervoeren in de comfortabele reiswieg met afdekzeil. Als je kindje ouder wordt en groeit kun je de reiswieg ombouwen tot zitting met behulp van gordels. Door de in meerdere standen verstelbare rugleuning en voetensteun biedt deze zitting het ultieme comfort voor je kindje. De zitting kan zowel voor- als achterwaarts worden geplaatst en heeft een luchtdoorlatende zonnekap.
Grote broer of zus kan zitten in de onderste zitting. De wielbeschermers zorgen er voor dat je kindje niet de wielen kan aanraken tijdens het wandelen. Als je op pad gaat met een kindje is het makkelijk om de tweede zitting te verwijderen en tover je de Hauck Duett 2 om tot een enkele wandelwagen.

1) Voor een pasgeboren baby
hauck

2) Voor een pasgeboren baby en een peuter
hauck

3) Voor 2 peuters
hauck

4) Voor 1 peuter
hauck

Overige features
Het 5-punts gordelsysteem, de voorbeugel en de rem zorgen voor veiligheid onderweg. 2 regenhoezen houden je kindjes droog. Je kunt je spulletjes opbergen in de bagagemand.

Gebruik in combinatie met een autostoeltje
De Hauck Duett 2 kan gecombineerd worden met het optioneel verkrijgbare autostoeltje Hauck Zero Plus Comfort 0+ om een handig shop en drive systeem te maken.

Wat zit er in de doos
– Frame inclusief wielen
– Zitting
– Wiegje (omvormbaar tot 2de zitting)
– Regenhoes (2x)
– Boodschappenmand
– Zonnekap
– Voorbeugel
– Beenkap EAN:4007923500118

Share This