Selecteer een pagina
Voeg toe aan lijst

De B-AGILE DOUBLE is het bewijs dat kinderstoelen naast elkaar ook gestroomlijnd kunnen zijn. Deze veelzijdige duo-stoel kan met één hand worden gestuurd. Een dubbel en compact travel system met zittingen die in de slaapstand kunnen worden gekanteld en een optie voor gebruik als baby-autostoeltje. Zo zijn twee kinderen ook echt een dubbel avontuur.

Flexibiliteit voor twee
Geschikt voor broertjes, zusjes en tweelingen: de B-AGILE DOUBLE is een handige dubbele buggy die eenvoudig te besturen is, waar de reis ook heen mag voeren. De volledig verstelbare rugsteunen bieden uw kinderen allround comfort. In de ligpositie is er ruimte voor twee zachte reiswiegen. En met de optionele CLICK & GO®-bevestigingspunten kunt u ook alle Britax Römer-babystoeltjes gebruiken, voor optimale flexibiliteit

Slim inklappen
De B-AGILE DOUBLE is snel en eenvoudig in te klappen. De ingeklapte buggy kan los overeind staan zodat de stof niet vies wordt. Dankzij de automatische inklapvergrendeling kunt u ervan op aan dat de wandelwagen compact ingeklapt blijft tot u hem weer nodig hebt. Dit geeft u de flexibiliteit en vrijheid die u als ouder nodig hebt.

Specificaties

Wandelwagen uitgeklapt (H x B x D)
104 x 78 x 105 cm

Wandelwagen ingeklapt (met zitje en wielen) (H x B x D)
31 x 72 x 78 cm

Hoogte van duwstang
79 – 110 cm

Lengte rugleuning
45 cm

Lengte voetensteun
24,50 cm

Lengte zitting in laagste stand
93,50 cm

Zitgedeelte (B x D)
28 x 24 cm

Product gewicht
13.2 kg

Max. gewichtscapaciteit
40 kg

Max. gewicht kind (per stoel)
15 kg

Max. gewicht in boodschappennet
6 kg

Max. gewicht in opbergvak achteraan (per stoel)
1 kg

Max. gewicht in organiser wandelwagen
2 kg

Voorwielen
15,50 cm

Achterwielen
23,50 cm EAN:4000984141306

Share This